Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta astra501 Dátum 2018. Augusztus 17. - 17:04:50 »
Jól néz ki ez a készülék! :) Örülök, hogy neked is bejött az African Spa ;)
2
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta Qttyyy Dátum 2018. Augusztus 17. - 16:14:38 »
Tegnap érkezett, ma fertőtlenítés után használatba került:Nagyon alapos borotva, még a legalacsonyabb fokozaton is két körben közel tökéletes eredményt adott a NOS PAL pengével.
Egyéb résztvevők: Victoria Bechhofen borz, African Spa krém, és AS. Jó cucc ez az afrikai micsoda...
3
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta astra501 Dátum 2018. Augusztus 16. - 14:47:23 »
Ha kérditek idehaza: Na milyen volt Afrika?
Hát f@sza...

4
Márkák szerint / Re:Proraso
« Utolsó üzenet: írta Takuun Dátum 2018. Augusztus 16. - 12:01:06 »
Fehér Proraso-t használtam ma reggel. Szerintem ez jobb, mint a zöld testvére, nekem legalábbis jobban tetszik, mind működésre, mind illatra. A zöldben csalódtam és nagyon gyorsan meg is untam az illata miatt, úgyhogy el is adtam. Mivel a nyakamnál a legnagyobb odafigyelés ellenére is jelentkezik valamilyen fokú irritáció, ezért kíváncsi voltam, hogy ha már szenzitív bőrre ajánlják, megállja-e a helyét. Én tudom ajánlani, a nyakamnak tetszik, amit ma irritáció mentességgel díjazott.
5
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta hoper Dátum 2018. Augusztus 16. - 09:42:13 »
Annál a szigetnél karcolta meg egy szikla több centi mélyen a lábamat, de ezt majd átrakjuk a Mai Búvárkodásom/úszásom rovatba.
6
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta rty42 Dátum 2018. Augusztus 15. - 23:19:59 »
No azért annél többet lehet látni már a part mellett is... Mi most találkoztunk bőven 10 feletti számú halfajtával, legalább négy féle rákkal, két féle tengeri sünnel, tengeri uborkával, halrajal ami minden irányból teljesen körbeveszi a nem túl izgő-mozgó nézelődőt... Szóval van élővilág rendesen (igaz félni szerintem sem nagyon kell, legfeljebb a sünbe lépéstől) ;)
Régebben a Krk szigeten ahol homokos jellegű volt a strand még rájával is találkoztam.
7
Minden, ami OFF / Re:Élvezeti topik: kávé, tea, bor, párlat, dohány stb.
« Utolsó üzenet: írta SicTransit Dátum 2018. Augusztus 15. - 22:42:25 »
Van két szuper mérőszám is:

Az egyik az eloszlás görbe, ami az őrlő által - adott kávéval - elért szemcseméretek eloszlását adja, adott "fokozatra" állítva az őrlőt. Értelemszerűen minél homogénebb, annál jobb az őrlő.

A másik nehezebb pálya, az őrlés utáni elkészült kávé tds (Teljes kioldott szárazanyag) mérése, itt mondjuk hiperprecízen tartani kellene a kávékészítés módszerét azonos szinten, ezért elég nehéz következtetni bármire, de elvileg magasabb tds = jobb őrlő (kb.) azonos kávéból, azonos módszerrel elkészítve.

Amúgy meg valahol igaza van, aki a "jobban kinyílnak a gyümölcsös ízek"-kel érveli a a jobb őrlőt, mert _szerintem_ minden fejlesztésnek akkor van értelme a kávéval kapcsolatban, ha annak van ízben érzékelhető hatása a végeredményre. Amit pedig igen, több száz dolog befolyásol.  :crazy:
8
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta Lord Ickenham Dátum 2018. Augusztus 15. - 22:37:29 »
Mostanában (nyaralás/búvárszemüveg tiszteletére kétnaponta):
Jó pihenést! :) Vigyázz a búvárkodással, most olvastam, hogy egyre több a cápaészlelés az Adrián. A fotó alapján arra tippelek, hogy ott vagy :)

Horvátországban én csak addig féltem a tengerben, amíg be nem fizettem egy "üvegfenekű" hajóra. Két kis ablak volt alul, amin az égvilágon semmit nem láttunk, csak homokot és elvétve valami kagylót. Képeken mutogatták, hogy ott mik élnek. De búvár-zsebkönyvem nekem is volt gyerekként, annál azért többre vágytam. A "kapitány", látva csalódottságomat, meg akart kínálni valami helyi pálinkával, mondván: attól majd több halat látok... Nem értékeltem a humorát.
9
Márkák szerint / Re:Palmolive
« Utolsó üzenet: írta hoper Dátum 2018. Augusztus 15. - 20:32:43 »
Március vagy február, már nem emlékszem mióta kabriósan tartom a Palmolive szappant. ma este használtam és mintha kezdene javulni a sza... illata, már némi csokoládé illatot is sikerült felfedeznem benne. Nem tudom, hogy esetleg a másik kommersz habverőgépen, az Arkón mennyire segít ha mindig kap levegőt.
10
Minden, ami OFF / Re:Élvezeti topik: kávé, tea, bor, párlat, dohány stb.
« Utolsó üzenet: írta P3000 Dátum 2018. Augusztus 15. - 18:52:45 »
Darálóban nekem szimpik ezek a kis kézi cuccok, bár azért húzós az áruk. A fateromnál egy batár La Pavoni Zip van. Állítólag egész jó, mondta az öreg, hogy "valami fórumról" vette valakitől felújítva egy húszasért. Furcsa, az ő szerzeményei is mindig egy húszasba kerülnek, mint az én borotváim is sztenderden 5 rugó voltak mind. :D De azt még szerintem az ötödik szomszéd is hallja, ha beröffenti. Szóval a szöveg az ezekről is kis tekerentyűkről, hogy őrlési minőségük a többszörösébe kerülő elektromosokéval vetekszik. Hát nem tudom, szerintem a 21. században lehetne valami egzaktabb mérőszám is, mint, hogy "jobban kinyílnak a gyümölcsös ízek", de mindegy. Dicsérik a Pharost, de jézusom több mint 100 rugóért hogy néz már ki és miért kell egy negyedórás oktatóvideót csinálni a beállításáról? Mintha én terveztem volna.

De van egy Hiku nevű kickstarteres csoda, 200 dollárba fáj, eszpresszóképesként reklámozzák és most kezdik postázgatni. A hype lecsengése után ránézek a review-kra, ez még talán a fájdalomküszöbön belül lenne.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10
iddaa net geciktirici