Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Boltok, webshopok, közös beszerzések / Re:Boltok, webshopok
« Utolsó üzenet: írta astra501 Dátum Ma - 15:20:07 »
igen, 20% jön még rá ha minden igaz...
2
Boltok, webshopok, közös beszerzések / Re:Boltok, webshopok
« Utolsó üzenet: írta bejcc Dátum Ma - 14:40:39 »
nettó árak vannak, arra figyelj. Ha jól látom.
3
Boltok, webshopok, közös beszerzések / Re:Boltok, webshopok
« Utolsó üzenet: írta szekelya Dátum Ma - 14:24:18 »
A nagy proraso cuccok (400 ml AS, zacsis borotvakrem) a TVBshaving-nel eleg olcsok.
4
Boltok, webshopok, közös beszerzések / Re:Boltok, webshopok
« Utolsó üzenet: írta bejcc Dátum Ma - 13:59:43 »
amazonról 4500-ért itt van 2 nap alatt :)
Néztem ezeket a connaugh... meg gift and akármi oldalakat, ha semmi egzotikust nem rendel az ember, amazonon minden olcsóbb szinte.

Megrendeltem egy egész szettet, hát, expressz szállítással jobban jöttem ki, mintha kuponosan vettem volna a connaught...ról.
5
Boltok, webshopok, közös beszerzések / Re:Boltok, webshopok
« Utolsó üzenet: írta Joey Dátum Ma - 12:28:19 »
Hali!

Sajnos csak most bukkantam rá a fórumra, így nem tudtam hamarabb ajánlani a következőt:

https://www.gentlemanstore.hu/

Két hónapja még hihetetlen jó áraik voltak, és 15'000.- forint feletti vásárlás esetén ingyen küldték a cuccot.
Akkor még az R89-es borotvát 8390-ért tudtam megvenni, Mühle bőr tokot 6775-ért... A csomagban volt egy viaszpecséttel lezárt boríték, benne ajándék illatminta, 20%-os kedvezmény kupon, és egy köszönőlevél.
A második rendelésem nem írom le, mert nagyon hosszú lenne a lista :) de idő közben annyira felmentek az árak, hogy megelőzte a hazai wetshaving.hu-t.
Amiért mégis ajánlom, az amiatt van, hogy egyes termékeik ára a két hónappal ezelőtti szinten maradtak.

Jól fog a ceruzájuk, szó se róla. Proraso 100ml arcvíz 5290.-Ft, + 4 hét várakozás. Szép. A Notino-tól 6.285.-Ft volt a 400-as szállítással együtt, ami 2 nap volt.
7
Biztonsági (DE) borotva / Re:iKon
« Utolsó üzenet: írta Detre Dátum Ma - 09:51:47 »
A szorgos pengetesztelgetés közben olykor azért ezt is használom, így hátha nem minősül megalapozatlannak és elsietettnek egy, az eddigi tapasztalataimat összegző hozzászólás. A kezembe került példány igen ügyesen viselkedő, minőségi szerszám. Köszönöm szépen a beszerzési tippet.

A nyél számomra erősen felsőkategóriás. A súlya határozott, de nem hivalkodó. A dizájn visszafogott, praktikus, a megmunkálása gondos. Csúszásnak esélye sincs. A menete állítólag szabványos, így ha nem Fatip volna a másik használatban lévő borotvám, tudnék variálni is.
A fej illesztése precíz - bár internetes források szerint akadtak már hibás példányok. Sorja nincs, a felület teljesen sima.
Az acélnyélen alufej mint olyan egy kicsit birizgálja a rendszerető oldalamat, de egyelőre nem tapasztaltam semmi funkcionális hátrányát. Külsőre van egy kis eltérés, de nem látványos; mint fémiparhoz maximum genetikai alapon értő felhasználó valószínűleg meg se látnám, ha nem tudnék róla.

A legjobban homorú felületeken (az állkapocs szára mögött-alatt, szájzugban), illetve érzékenyebb, pirosodásra hajlamos régiókon viselkedik az én kezemben. Ezeket utánozhatatlan hatékonysággal és kíméletességgel gyalulja le. Ezzel szemben furcsa módon a bajusz orr alatti részével sosem boldogulok tökéletesen, noha nem érzem ormótlannak a fejet.

Azt nem tudom, hogy csinálja, hogy eddig mindenféle pengével jól működik. Igaz, hogy nem ebben cserélgetem a mindenféle egzotikus zsiletteket, de már szánt szándékkal teszek bele olyanokat, amelyekkel korábban más készülékekben vagy ezért, vagy azért nem voltam túlságosan boldog. Nem ad okot megbánni, sem kék Astrával, sem Featherrel nem sikerült vért ontanom.

Az egyetlen problémám, ha lehet annak nevezni, hogy egy kicsit lelketlennek tűnik. Beleteszek egy valamilyen pengét, habozok, borotválkozok, sima az arcom, és eddig mindig pontosan ez történt. Azért a Piccolóban egy picit meg kell igazítani a pengét, ATG körnél, ajak környékén, nyakon ki kell zárni a külvilágot, és lehet érzékelni a penge tulajdonságait is, úgy hiszem.
8
Sajnos nem mentolos.  :(
9
A zöld balzsam is mentolos, vagy csak a lötyi?
10
Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...) / Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Utolsó üzenet: írta pazzo Dátum 2018. Május 25. - 15:00:19 »
Klasszik


Oldalak: [1] 2 3 ... 10
iddaa net geciktirici