Szerző Téma: Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...  (Megtekintve 212758 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...
« Válasz #240 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 22:37:57 »
Van egy csomó finom kemikália, én is védem!
Például ott a Red Bull. Azt nemtom, multinak számítjuk-e, de nem lehet gonosz, mert van F1-es csapata, támogatja a leghülyébb extrémsportokat és csinált nekünk ingyen repülőnapot. Sőt, a pasinak van egy tuti étterme is a múzeuma tetején!

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #241 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 22:42:55 »
A Red Bull jó, bár az eredeti thaiföldi cuccban nem sok kemikália van:-)  valamelyik nap néztem a Red Bull 400-at, az zseniális:-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #242 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:06:06 »
Na, azzal elhúzhat a jó b...ös p...ba... Soha nem értettem, hogy mi a f..ért kell az ilyet Bp kellős közepén csinálni? Régen az emberek, ha repülgetni akartak, akkor kimentek a rétre (meg hupákolni is). Állandóan a fejünk felett fordulgatnak, meg jönnek-mennek...tele van velük a dákóm...
Rigolyás vénember vagy Peti! :fenek:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #243 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:06:53 »
és csinált nekünk ingyen repülőnapot.

Na, azzal elhúzhat a jó b...ös p...ba... Soha nem értettem, hogy mi a f..ért kell az ilyet Bp kellős közepén csinálni? Régen az emberek, ha repülgetni akartak, akkor kimentek a rétre (meg hupákolni is). Állandóan a fejünk felett fordulgatnak, meg jönnek-mennek...tele van velük a dákóm...
Magasabbra kell tekerni a leszarin adagolást vagy a város másik pontján tartózkodni (van elég neki). Nekem ilyen "esemény" a tűzijáték is, az akármilyen felvonulás (legyen az politikai vagy büszkeségi), a különböző futóversenyek...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #244 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:25:33 »
Te is megöregedtél öreg! :fenek:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Törzstag
« Válasz #245 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:36:31 »
Te is megöregedtél öreg! :fenek:
Meg. :( És ezt még 35 alatt elértem. ;D

• Törzstag
« Válasz #246 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:47:19 »
Rigolyás vénember vagy Peti! :fenek:

Lehet, de fiatalabbként is utálatosnak tartottam. Régebben fel sem merültek olyan gondolatok az emberekben (szervezők, hatóságok), hogy azon rendezvényeket, amik sokakat zavarnak, azokat ne valami távolabbi ponton rendezzék. ma meg az a menő, ha a Lánchíd alagútban repülgetnek. Teljesen kretén. Jövőre felajánlom B.Péternek, hogy repüljön át a lakásunkon. Olyan szinten meg vannak hülyülve az emberek a semmitérő cirkuszokért, hogy az valami elképesztő. És én még szerencsés helyen lakom, mit kell elviselniük azoknak, akik a pesti oldalon élnek? A szivárványos "ünnep" esetében szokták mondani a jogvédők - mikor már minden érvből kifogytak, és csak az emberi jóérzésre és toleranciára tudnak/próbálnak hatni - hogy na jó, de ezt az egy napot csak kibírja mindenki. Igen, ki lehet bírni egy napot, csakhogy Bp kezd tele lenni (tavasztól őszig) olyan rendezvényekkel, amikkel kapcsolatban napról napra, hértől hétre (vagy hétvégéről hétvégére) el lehetne mondani ugyanezt a kérést. Kezd az egész város egy nagy cirkusszá alakulni. Állítólag válság van, de ilyen szarokra úgy ki vannak éhezve az emberek, mint a 70-es években az ózdi proletár a Trapper farmerre. És persze egy nap alatt elköltenek egy rakat pénzt. Miből? Állítólag válság van...3 hétig nem eszik???  :nemtom:
"Panem et circenses"

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #247 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 13:53:52 »
Ilyen az, amikor mindenki azt csinál amit akar :)

Én ezért is költöztem ki az agglomerációba, itt csak pár nap cirkuszos, amikor F1 van. Vannak, akik azt sem bírják elviselni, én kinyitom az ablakot és "eredeti hanggal" nézem a futamot :)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #248 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 14:24:11 »
én kinyitom az ablakot és "eredeti hanggal" nézem a futamot :2thumbup: :thumbup: :sör: :bor:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #249 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 14:31:37 »
Igen, ki lehet bírni egy napot, csakhogy Bp kezd tele lenni (tavasztól őszig) olyan rendezvényekkel, amikkel kapcsolatban napról napra, hértől hétre (vagy hétvégéről hétvégére) el lehetne mondani ugyanezt a kérést. Kezd az egész város egy nagy cirkusszá alakulni. Állítólag válság van, de ilyen szarokra úgy ki vannak éhezve az emberek, mint a 70-es években az ózdi proletár a Trapper farmerre. És persze egy nap alatt elköltenek egy rakat pénzt. Miből? Állítólag válság van...3 hétig nem eszik???  :nemtom:
Van, aki szerint attól élő egy nagyváros, hogy ilyen rendezvények vannak benne, és ez a nagyvárosi léthez hozzátartozik.  Aki abszolút csendet és nyugalmat akar, az elköltözik agglomerációba, aki meg szénakazlat, az falura.  A város a nyüzsgéstől (is) az, ami.

• Törzstag
« Válasz #250 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 14:37:36 »
Igen, ki lehet bírni egy napot, csakhogy Bp kezd tele lenni (tavasztól őszig) olyan rendezvényekkel, amikkel kapcsolatban napról napra, hértől hétre (vagy hétvégéről hétvégére) el lehetne mondani ugyanezt a kérést. Kezd az egész város egy nagy cirkusszá alakulni. Állítólag válság van, de ilyen szarokra úgy ki vannak éhezve az emberek, mint a 70-es években az ózdi proletár a Trapper farmerre. És persze egy nap alatt elköltenek egy rakat pénzt. Miből? Állítólag válság van...3 hétig nem eszik???  :nemtom:
Van, aki szerint attól élő egy nagyváros, hogy ilyen rendezvények vannak benne, és ez a nagyvárosi léthez hozzátartozik.  Aki abszolút csendet és nyugalmat akar, az elköltözik agglomerációba, aki meg szénakazlat, az falura.  A város a nyüzsgéstől (is) az, ami.
Eddigi életemből csak négy évet éltem kisvárosokban, elég is volt. A nyüzsgés az egy dolog, a pazarlás megint más. Ne panaszkodjunk, hogy nincs, ha közben (nagyjából) fölöslegesen szórjuk. És egyebet nem is írok ezzel kapcsolatosan, nem fogok idegeskedni az első szabadnapomon :D

• Törzstag
« Válasz #251 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 14:52:20 »
 :+1:
És nem is idegeskedtem.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #252 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 14:56:07 »
 A legnagyobb kultúra bennük max. az, hogy lehet kapni vattacukrot. - gyereknek

+sör+virsli - apunak. Anyunak?

• Törzstag
« Válasz #253 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 15:00:25 »
A legnagyobb kultúra bennük max. az, hogy lehet kapni vattacukrot. - gyereknek

+sör+virsli - apunak. Anyunak?
Már így is nagyon off, hát még ha belevisszük, hogy anyu milyen virslit kap apu sörözése után... ;D

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #254 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 15:11:39 »
A topik címe és témája biztos senkit sem zavar.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici