Szerző Téma: Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...  (Megtekintve 212750 alkalommal)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
Re:Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...
« Válasz #255 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 15:37:29 »
Semmi gond, de akkor nagyon gyorsan olvasson, akit érdekel, mert már törlöm is.   :boldog:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #256 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 16:15:16 »
Minek? Ha olyan érdekes/fontos/közérdekű lenne, akkor egy „Folytatás a Kávézóban!” válasszal és egy sima idézettel bármelyikőtök szintén folytathatta volna máshol. Nekünk sokkal egyszerűbb törölni, mint áthelyezgetni, és a mi időnk is pénzbe kerül.   :evil:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #257 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 16:44:35 »
Minek? Ha olyan érdekes/fontos/közérdekű lenne, akkor egy „Folytatás a Kávézóban!” válasszal és egy sima idézettel bármelyikőtök szintén folytathatta volna máshol. Nekünk sokkal egyszerűbb törölni, mint áthelyezgetni, és a mi időnk is pénzbe kerül.   :evil:
részemről elnézést, nem néztem a topic címet, nyugodtan töröld.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #258 Dátum: 2013. December 26. - 18:24:15 »
Korábban már volt szó a MWF testápolójáról és fürdőszappanjáról.
Nos,megérkezett a pakk,nem csalódtam.(talán az illatát leszámítva).A Coonaughtshavingtől rendeltem próbaképp a 75 g-os szappanjukat és a 150ml-s krémüket.

Szappan:
 Illata használat előtt gyanúsan emlékeztet a Baba szappanra.Használat közben előjön a borotvaszappantól már ismert,faggyús(számomra leginkább egy báránybundára) illat,ami nekem nem zavaró.Kitűnően habzik és nagyon jól hidratál,alig kopik.

Testápoló: Már bánom,hogy nem a pumpás és nagyobb kiszerelésű verziót rendeltem,kissé nehézkes elővarázsolni a műanyag flakonból a krémet.kevés kell belőle,nem érződik zsírosnak,hamar beszívódik a bőrbe-nem is gondolná az ember,hogy ebben is van lanolin.Viszont használat után előjön a jótékony hatása.Ráadásul egy esetleges kézmosás után is érződik az ápolás,nem tűnik el,mint egy vizes(ebb) társainál.Az illata megosztó lehet: leginkább uborka illatú,én picit többet vártam.valaki szereti,valaki nem.(volt régebben egy magyar testápoló,aminek nagyon hasonló illata volt)

Összegezve:jó vétel,és aki szereti a borotvaszappanjuk jótékony bőrápoló hatását,az nem fog csalódni ezekben sem.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #259 Dátum: 2013. December 31. - 10:46:48 »
Nos,megérkezett a pakk,nem csalódtam.(talán az illatát leszámítva).A Coonaughtshavingtől rendeltem próbaképp a 75 g-os szappanjukat és a 150ml-s krémüket.

Szappan:
 Illata használat előtt gyanúsan emlékeztet a Baba szappanra.Használat közben előjön a borotvaszappantól már ismert,faggyús(számomra leginkább egy báránybundára) illat,ami nekem nem zavaró.Kitűnően habzik és nagyon jól hidratál,alig kopik.

Testápoló: Már bánom,hogy nem a pumpás és nagyobb kiszerelésű verziót rendeltem,kissé nehézkes elővarázsolni a műanyag flakonból a krémet.kevés kell belőle,nem érződik zsírosnak,hamar beszívódik a bőrbe-nem is gondolná az ember,hogy ebben is van lanolin.Viszont használat után előjön a jótékony hatása.Ráadásul egy esetleges kézmosás után is érződik az ápolás,nem tűnik el,mint egy vizes(ebb) társainál.Az illata megosztó lehet: leginkább uborka illatú,én picit többet vártam.valaki szereti,valaki nem.(volt régebben egy magyar testápoló,aminek nagyon hasonló illata volt)

Összegezve:jó vétel,és aki szereti a borotvaszappanjuk jótékony bőrápoló hatását,az nem fog csalódni ezekben sem.

:thanks:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #260 Dátum: 2013. December 31. - 11:20:17 »

Szappan:

:thanks:

:hat:
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #261 Dátum: 2013. December 31. - 12:23:04 »

Szappan:

Rám már egy éve "vár" egy MWF fürdőszappan, nemsokára kipróbálom... Csak az motoszkál bennem, hogy lehet, hogy egy baba-szappannal ugyanezt kapom 10-ed ennyiért?  :-[ Bár az alapján, amit írtál, talán mégiscsak más...

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #262 Dátum: 2014. Január 31. - 17:20:47 »

Szappan:

Rám már egy éve "vár" egy MWF fürdőszappan, nemsokára kipróbálom... Csak az motoszkál bennem, hogy lehet, hogy egy baba-szappannal ugyanezt kapom 10-ed ennyiért?  :-[ Bár az alapján, amit írtál, talán mégiscsak más...

Múltkor összehasonlítottam az összetevőket - egyenként, és én arra jutottam, h az ára a babának mittomén mennyi, 200 forint, mindemellett a jótékony hatású lanolinja magasabb koncetrációban van benne, mert előrébb van a listában (14 összetevőből a 7. helyen áll, míg az MWF esetében 12-ből a 9. helyen.). Az MWF-be sztem plusz jótékony hatású összetevő nem került, ami indokolná a majd kétezer forintos árát. Baba szappant még nem használtam.

Nekem személy szerint csúnyán kipattanásosodott a nyakam, illetve az arcom, ami szerintem emiatt volt, de nem akarom mégegyszer tesztelni, szóval biztos nem lehetek benne. Nyilván ez csak egyéni intolerancia vmely összetevőjére, nem mondom h rossz szappan, de nekem sajnos az, pedig szívesen használnám, mert az illatát nagyon szerettem.

Ha esetleg vkinek kőne egy kb egy hetet használt MWF fürdőszappan bárányos dobozában (150g) 800-ért, az övé. Csak és kizárólag a borotválkozás előtti arcmosáshoz használtam. Felteszem majd az elad topikba is, csak le kéne fotózni.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #263 Dátum: 2014. Január 31. - 18:13:32 »
Nálunk nagy kedvenc az MWF szappan.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #264 Dátum: 2014. Február 14. - 08:47:44 »
Tegnap voltam a DM-ben.

Ha esetleg van, aki szereti/használja (főleg a család högy tagjai):
Bármilyen Head & shoulders sampon vásárlása esetén ajándék egy ugyan ilyen márkájú hajbalzsam is. Ha jól láttam az akció érvényes mind a kicsi, mind a nagy kiszerelésre is.
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #265 Dátum: 2014. Február 23. - 00:34:33 »
Ha mar a kepem erzekeny, a fejem tobbi resze miert ne legyen az:)
Viszketos a fejborom. Borgyogyasz adott mar ra jo kis szteroidos kremet, de azt hosszu tavon kihagynam. Kb. olyan a fejborom mintha iszonyat szaraz lenne es irritalodik eleg sok mindentol. A Head and Shoulders meg a legjobb a kommerszek kozul, de igy is eleg sokszor vakarozok mint a bolhas kutya. Ugy altalaban a samponoktol meg nagyon. A gyerkoc Weledas Calendula olajabol meg egy weledas citromos testapoloval kentem ra az eleg jo.
Probaltam a Speick samponjat termekmintaban, nem az igazi. A Muhle organic samponjatol meg viszketorohamot kaptam:)
Van valakinek vmi titkos otlete samponra?:)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #266 Dátum: 2014. Február 23. - 11:38:27 »
Viszketos a fejborom. Borgyogyasz adott mar ra jo kis szteroidos kremet, de azt hosszu tavon kihagynam. Kb. olyan a fejborom mintha iszonyat szaraz lenne es irritalodik eleg sok mindentol. A Head and Shoulders meg a legjobb a kommerszek kozul, de igy is eleg sokszor vakarozok mint a bolhas kutya. Ugy altalaban a samponoktol meg nagyon. A gyerkoc Weledas Calendula olajabol meg egy weledas citromos testapoloval kentem ra az eleg jo.
Probaltam a Speick samponjat termekmintaban, nem az igazi. A Muhle organic samponjatol meg viszketorohamot kaptam:)
Van valakinek vmi titkos otlete samponra?:)

szerintem felejtsd el a steriodos krémeket (elvékonyítja a bőrt), próbálj valami semleges szappannal hajat mosni. Ami még nagyon befolyásolja a fejbőr, arcbőr állapotát, az a táplálkozás és a stressz. Biztos elmondta a bőrgyógyász, hogy nem segít a sok fűszer, a csoki, a kávé stb. Szóval no stressz és no kemikáliák. Végleges megoldás nincs, csak tüneti kezelés. Ez is egy civilizációs "ajándék".
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #267 Dátum: 2014. Február 23. - 14:06:23 »
A csoki és a kávé miért bántja a bőrt?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #268 Dátum: 2014. Február 23. - 14:57:41 »
Viszketos a fejborom. Borgyogyasz adott mar ra jo kis szteroidos kremet, de azt hosszu tavon kihagynam. Kb. olyan a fejborom mintha iszonyat szaraz lenne es irritalodik eleg sok mindentol.
Helyedben a tüneti kezelés helyett inkább keresnék vmi tartós megoldást, mert annak hogy szinte mindentől irritálódik a bőröd biztos van valami oka. Vitaminok/nyomelemek hiánya pl, de ezermillió más lehet. Mondjuk az orvosok 99%a biztosan nem fogja megtalálni, hanem max ad egy szteroidos krémet, szóval én utánaolvasnék normális forrásokból, ilyesmik.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #269 Dátum: 2014. Február 23. - 15:23:10 »
A csoki és a kávé miért bántja a bőrt?

ekcéma, seborrhea, atópiás dermatitisz esetén a bőrgyógyászok általában tiltják a túlzott kávé, kakaó, fűszer stb. fogyasztást. rengetek fórum foglalkozik a témával pl. ez is: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027403

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici