mry- én is szívesen besegítek ha mégis kéne segítség! A közös buliba most csak azért nem szálltam be, mert jelen pillanatban tele vagyok aftershave-vel, van köztük saját lötty is és gyakorlatilag már nem férek el tőlük a szekrényben.
Ami az alkohol árát illeti hát drága, de még így is szerintem menjetek tutira a gyógyszertárival és véletlenül se kerüljön bele valami itatós szesz, vagy denaturált szesz. Még valami eszembe jutott. Az etilalkoholnak van egy olyan tulajdonsága, hogy mikor rákerül az arcra és elkezd párologni, kicsit 'fokhagyma' vagy részeges illatot fog árasztani. Ettől olyan nyersnek tűnhet egy saját mix. A receptúrák ezt olyan kismennyiségű elfedő illóanyagokkal küszöbölik ki, mint INCI nevén Citronellol, Geraniol, Limonene, vagy Hexyl Cinnamal. Nem tudom, hogy a Bay eszencia tartalmaz e ilyeneket, ha nem, akkor még érdemes lenne valami hasonlót is belerakni, hogy ne legyen lehangoló és nyers élmény a szesz az arcon az első 10 mp-ben (ilyeneket nagyon kis mennyiségben nehéz lesz beszerezni..., ezért remélem, hogy a Bay eszenciában van). Az alkoholtartalommal pedig le lehet menni akár kb 30-40%-ig, míg az eszenciát zavarosodás nélkül beoldja a vizes oldatba. Ez alatt, lehet, hogy homályos lesz a lötty, és az megint a helytelen arányokra fog utalni. (Ez a Bay eszencián is fog múlni)
Mindenesetre nagyon kíváncsian várom a fejleményeket!