Szerző Téma: Szappan, krém  (Megtekintve 251039 alkalommal)

Nem elérhető Takuun

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 403
Re:Szappan, krém
« Válasz #3405 Dátum: 2017. November 11. - 12:19:45 »
Na teszteltem szekelya szappanját. Az elmúlt időszakban főleg DVH és Blue's (aliexpress) borotvaszappant használtam. Korábban volt mindenféle szoftom, de igazából nálam a favorit a Cinke szappanok, minden tekintetben. A teszt során ezért alapvetően a Cinke lesz a mértékadó. A szappan körül-belül 2017.10.23-án készült, azóta volt ideje érni. Jelen hozzászólásomban az első benyomásom olvasható a szappanról mely összetételéről nem tudok semmit. Pontozni fogom az egyes szempontokat a könnyebb átláthatóság miatt.

Szekelya borotvaszappan Bay Rum illattal:
Két napos borosta, mely pofazacsin, ritkább, állnál sűrűbb. A bőröm érzékeny, zsíros és száraz vegyes összetételű. Előkészítés nem volt, meleg vízzel meglötyköltem az arcom, aztán annyi, a többit a borotvaszappantól várom el. Habképzés arcon Proraso féle sörte pamaccsal (talán Omega 100048). Készülék, egy Gillette New Long Comb és egy 3. használatos Personna Blue. Két kört mentem WTG-XTG. Utána, hideg vizes öblítés, majd Old Spice after shave, végül kellett balzsam is, mert szárazzá vált a bőröm, és kellemetlenül húzódott.

Illat (3/5)
Narancs, szegfűszeg és egy kis rum illat az, amit halványan érzek, de emellett van egy határozott háttérillat, amit szerintem a zsiradék okoz. Bár az illat halvány, mégis tartós, azonban egy arcvíz ezt könnyen elnyomja. A Cinke szappanok illata erősebb, tartósabb, összetettebb.

Állag (5/5)
Puha szappan, mely gyakorlatilag egy az egyben a Cinke szappanok állagával rendelkezik. Én ezt kedvelem, mert könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. ha valaki nem ismerné, akkor pölö az Arko-nál valamivel puhább, a Proraso-nél, meg keményebb.

Habképzés (4/5)
Egészen jól teljesít, sűrű, párnás habot lehet vele készíteni, de szerintem nem adtam hozzá elég vizet, mert bár pelyhedzésnek nem indult, mire a nyakamhoz értem, addigra kezdett száradni. Vízre nem igazán érzékeny, valahogy eltűnik benne. Több vízzel, még több hab keletkezik. Cinkének jobb volt a habja, tömörebb, ebben a habban találtam nagyobb bubikat is, mondjuk olyan 1/100 arányban, szóval nem vészes, de ez lehetett az arcom habosítás technikai hibája is.   

Puhítás (3/5)
Reggel felkelés után, 18 fokos fürdőben, meleg vizes arcmosás, után kellett teljesítenie, így a pontszámon pár használat után még lehet korrigálok. Cinke ebben is jobban teljesít, sokkal. Puhította a szőrt, jobban, mint egy DVH, de nem ütötte meg azt a szintet, amit én szeretek. Nem kapkodtam, de benne lehet, hogy nem volt elég ideig fenn a hab, ezért ez a pont pozitív irányba igen képlékeny.

Síkosítás/védelem (4/5)
Hozta a kötelezőt, körül-belül erre számítottam, siklott a penge, lehúzás után még 1-2x átmehettem a felületen, büntetés nélkül. A második körben icipicit csípett a szappan, de nem kellemetlenül, azonban ez megmaradt az utolsó öblítésig. Megjegyzem, hogy a Cinke féle szappanok közül a Bay Rum ennél jobban csípett, ezért azt eladtam végül.

Utána érzés (3/5)
Pihe puha, lett az arcom, alkoholos after shave nélkül, még lehet jó is lett volna, de mivel Old Spice-t használtam, aminek elég magas az alkohol tartalma, elkezdett húzódni a bőröm, így kénytelen voltam balzsamot is feltenni. Most nem tudom, hogy a szappannak ebben mekkora szerepe volt, de nem azt éreztem, hogy ő szárított volna ki, ezért első körben 3 pontot adok erre. Cinke szappant a mostani időjárásnál lényegesen jobb időben használtam, de ott az embernek az volt az érzése, hogy utána nem kell semmi, mert olyan mértékben ápolta a bőrt, mintha csak bevonta volna egy réteggel.

Összegzés:
Ha szárazon a matekot vesszük, akkor a 73,3%-os teljesítés azt kell, hogy mondjam, tükrözi a valóságot. Egészen jó szappan lett, elsőre. Kiemelhető a habképzése és síkosítása/védelme, de ezeken is érdemes lehet csiszolni. Amiben valóban elmarad az az illat, puhítás és az utána érzés, melyből az illat esetében főleg a háttérillat zavarását emelném ki. Az utána érzés lehetne jobb, de utóbbi időben több ponton is kiszáradt az arcom, köszönhetően a hideg időnek és a napi 1 órás kerékpározásnak, ezért ezt a szempontot fenntartással kezeljétek. Az elkövetkezendő 1 hétben csak ezt a szappant fogom, használni, ezért 1 hét múlva ismét írok róla és frissítem benyomásaimat szekelya első házi készítésű szappanjáról, melynek tesztelési lehetőségét, ez úton is köszönöm.
A reggeli borotválkozás voltaképpen egy próba, mely az ember naprakészségének vizsgája.

Elérhető magyar

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 944
Re:Szappan, krém
« Válasz #3406 Dátum: 2017. November 11. - 13:08:49 »
A napokban sikerült szert tennem egy tubus Brion borotvaszappanra, egy kockányi Palmira borotvaszappanra és 1-1 Brion original, illetve sensitive aftershave-re.

Mindkét szappant balea szintetikus pamaccsal, tálban igyekeztem habosítani, majd Fatip Piccolóval és beléje helyezett Gillette Nacet pengével próbáltam megborotválkozni. Úgy rémlik, mindkétszer használtam balea borotválkozási olajat is preshave-ként.

1. Brion.
A műanyag tubuson 30-40 évvel ezelőtti cipő- vagy fogpaszta méretű, pár milliméteres lyukacska van, amelyen csak nagy noszogatásra hajlandó kikunkorodni az a szer, ami a felirata szerint szappan ("sapun"). A félénkség habosítás közben is megmarad (vagy csak a szokatlanul vékony nyílás miatt nem sikerült jól adagolnom), többször utána kellett nyomjak, mert a habot a borotválkozás közben elnyelte vagy a fürdőszobai levegő, vagy pedig a szintetikus pamacs. Furcsa, nem túl bizalomgerjesztő.
A hab vékony, nem bárány-, hanem inkább fátyolfelhős jelllegű. Illatra olyasvalami, amit a '60-as években jugoszláv munkáskáderek nyugati férfiillatok utánérzésének hihettek. Szúrós, kicsit goromba, azonosítanom egyedi jegyeket nem sikerült. A barbonra igen távolról hasonlít.

Borotválkozni nem túl kellemes, az atg kör már minimális irritációval járt, sajnos. Az aftershave kifejezetten igénytelen műanyag flakonban van - a Figaró és a Barbon klasszisokkal veri -, azonban egész jó adagolóval van felszerelve. A szappanhoz hasonló illatú, a benne található, állítólag EU határérték feletti bórsavnak köszönhetően viszont állítólag hatékonyan csillapítja az irritációt. Mivel fogalmam sincs, hogy nélküle mennyi ideig, mennyire pirult volna ki az arcom, ezt nem tudom megerősíteni - a bőrpírt 1-2 óra alatt elmulasztotta, a hőérzetet pedig azonnal.

Rendkívül középszerű összességében.

2. Palmira kockaszappanA 140 éve alapított újvidéki Albus szappangyár 125 éve állítja elő ezt a lágyszappant. Történelmi érzés kézbevenni :-)
A gyár honlapja szerint elsőosztályú alapanyagokból gyártott, az egész világon egyedülálló minőségű termékről van szó, tehát érezzem magam megtisztelve.

Kocka alakú, halványbarnás színű szappan.
Korábban azt olvastam róla, hogy nem mindig habzik, illetve hogy elegáns mandulaillata van. Utóbbiból szárazon semmit se érezni, de ezt betudtam annak, hogy a meglehetősen szellős csomagolásban (papundekli papírdoboz és egy réteg nejlon) esetleg kiszellőzött. Később kiderült, hogy ítéletemet elhamarkodtam.

A kockaformának köszönhetően esetlenül kezelhető, sem a pamaccsal rajta körözni, sem archoz dörgölni nem sikerült hatékonyan, a tárolás problémáiról nem is szólva. Végül betettem egy üres, mély, túlméretes krémestégelybe, abban pamacsoltam. aztán a szappant kivettem a tégelyéból és a felgyűlt szappanlevet átöntöttem a tálba, majd a mancsomról is belehúztam a kezdődő habot.

A Brionéhoz hasonlóan vékony habot ad, de azt elég könnyen. A bárányfelhős érzést itt a megdöbbentően markáns birkaillat
 birkaszag teljes mértékben pótolta. NB. nem vagyok kunsági származású, lehet, hogy tévedek, de ettem és - egyetlen alkalommal, vesztemre - főzni is próbáltam már birkát, leginkább arra emlékeztetett (nem volt annyira intenzív).

Ennyi szapulás után borotválkozni viszont csillagos ötös vele, nulla irritáció, még csak a bőröm színe se változott meg a végére. A timsómról eleinte azt hittem, hogy sokkolta a birka és nem működik, de aztán az állam alatt végre csípett egy kicsit. A timsó leöblítése után is zsírosabb tapintású maradt az arcom - vagy a balea olaj vált áthatolhatatlanná, vagy a birkafaggyú. Borosta sehol.

Hibátlan szappan volna, ha nem volna ez az intenzív bégetés és az ergonómiát nélkülöző kialakítás-. A bőr védelme és a borotválkozás gördülékenysége terén azonban annyira jól teljesített, hogy nekem így is tetszik.
A Palmira nekem is az egyik kedvencem, én az arcra dörgölös módszert alkalmazom a felvitelre

A palmira egy lágyszappan, egyszerűen bele kell nyomkodni egy tartóba és kész. Nekem brutális habot ad, lehet, hogy más pamacsot kell használni. Mondjuk legalább annyira mandulás mint a Proraso.

Nem elérhető Takuun

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 403
Re:Szappan, krém
« Válasz #3407 Dátum: 2017. November 19. - 15:36:29 »
Szekelya első borotvaszappanjánka tesztjéhez egy kis kiegészítés:

Az illat hamar elszállt, vagyis több használat után az illóolajok eltűntek és visszamaradt egy mandulás, ánizsos, faggyús beütésű illat (szag, kinek mi). Nem annyira zavaró, és nem is tartós, de fentiek miatt az illatot tovább pontoznám negatív irányba, így erre már csak 2 pontot adnék. Annyi előnye van az illóolaj eltűnésének, hogy már nem csípi a bőrömet.
Az állaga valahogy tömörödött, már nem annyira puha, mint a Cinke, nehezebbé vált felszedni belőle az anyagot, de Omega sörtével ez sem probléma, borzzal lehet több munkával járna (ezt majd Zenith teszteli).
A habképzéssel semmi bajom, megtanultam kezelni pár használat után, de mire a nyakamhoz érek továbbra is szárazzá válik. Sok víz kell ehhez a szappanhoz. Nagyobb bubik továbbra is előfordulnak benne. 
Puhítására 4 pontot adnék, mint ahogy azt korábban is jeleztem, ebben sem teljesít rosszul, csak hát a környezeti feltételek változását is kalkulálni ell. A Cinke szintjét nem éri még el, de teljesen jó hatásfokkal dolgozik.
A síkosításra tartom a 4 pontot, de azt konstans hozza, tetszik.
Adok neki még egy pontot az utána érzésre, mert több használat után bebizonyosodott, hogy nem a szappan szárított. Nagyon kiszáradt a bőröm (hideg és a kerékpározás miatt), mely végre rendbe jött. Az utána érzés jó, nem húz, ha OldSpice-t használtok utána, akkor sem kell balzsam (csak néha). 

Fenti véleményem több használat után módosult. Továbbra is azt mondom, hogy elsőre dicséretes egy ilyen szappant összehozni. Némi fejlesztéssel kiváló szappan lesz belőle. Több használat után az illatok hiányát vagy elvesztését tudom csak felhozni, amiben nagyon gyenge. Amikor megkaptam tesztelésre a szappan tök jó illata volt, bár akkor sem volt már erős.

Az alábbiakban édesapám és az egyik kollégám véleményét továbbítom:

Édesapám szinte csak flakonos habot használt világ életében, többpengéssel borotválkozik és pár naponta. Barbont használt az utóbbi időben, de nem volt megelégedve teljes mértékben vele. Nem tetszett neki az illata és annyival nem volt jobb, mint a flakonos Gillette. Sűrű és erős szőrzete van, a bőre pedig nem érzékeny. Szekelya szappanja tetszett neki, szerinte valamilyen édes illata van a faggyú mellett, továbbá valami ánizsos vonalat érez benne. Szerinte a Barbonnál sokkal jobb, kényelmesebben meg tud borotválkozni vele. Mivel szappant még nem használt, eléggé szenvedett, vagy kiszáradt a hab vagy nagyon vizes lett. Arcon habosított, és pár nap használat után egészen jó habot tudott készíteni, bár azt mondja, hogy a kezében gyakorolt egy kicsit. Tetszett neki a borotválkozás utáni érzés is, szerinte simább lett az ábrázata és a bőre is puhább tőle. Azt mondta még, hogy sokkal jobb ez a szappan, mert nem fogja meg úgy a készülékét és nem tömődött úgy el.

Kollégám  szerint a Bay Rumnak az illata nagyon finom, és örült, hogy nem annyira intenzív az illata, mert így egy balzsammal kiegyensúlyozottan érezni még órákig. Szerinte is 1:1 Cinke állaga van, ami pozitív, mert könnyen lehet vele dolgozni, és nem taknyosodik. Kiváló habot lehet kevés szappanból építeni, ami gyorsan fejlődik egy szinti pamaccsal. Szerinte a síkosítás közepes felett van valahol, de nem a Cinke féle csiganyál effektussal. A penge jól siklik rajta, de annyiszor nem mehet át egy felületen, mint egy Cinke vagy egy Body Shop – Maca Root esetében. Puhítása elfogadható, bár lehetne jobb is. A Body Shop-os cuccnál viszont jobban puhít. Azt mondta, ha nem lenne más ezzel is ellenne a következő években. Nem vágta meg magát, és nem tapasztalt bőrpírt, ami mindenféleképpen pozitív. Mivel nagyon száraz a bőre, ezért mindenféleképpen pozitív csalódás volt ez a szappan. Hetekben próbálgatott egy Nivea Sensitive-et, de végül asszonynak adta, mert szárította az ő bőrét. A zsírtartalma miatt egészen jól hidratált, de balzsam azért még kellett mellé (nyáron lehet nem kell mellé plusz hidratáló), csak nem annyi. Az illata jó volt, de ő is a háttérillatra panaszkodott, amit nem érez ilyen erősen a Cinke esetében. Második körben őt is csípte, de csak ez első pár alkalommal, utána már nem. Lehet az illóolaj miatt? Szerinte teljesen jó szappan, az illaton lehetne javítani, bár nem tudja mi a cél, ezen a szappanon érződik, hogy nem prémium minőség, de nem is a legalja. 
A reggeli borotválkozás voltaképpen egy próba, mely az ember naprakészségének vizsgája.

Elérhető szekelya

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 922
Re:Szappan, krém
« Válasz #3408 Dátum: 2017. November 19. - 18:46:51 »
Szekelya első borotvaszappanjánka tesztjéhez egy kis kiegészítés:

Az illat hamar elszállt, vagyis több használat után az illóolajok eltűntek és visszamaradt egy mandulás, ánizsos, faggyús beütésű illat (szag, kinek mi). Nem annyira zavaró, és nem is tartós, de fentiek miatt az illatot tovább pontoznám negatív irányba, így erre már csak 2 pontot adnék. Annyi előnye van az illóolaj eltűnésének, hogy már nem csípi a bőrömet.
Az állaga valahogy tömörödött, már nem annyira puha, mint a Cinke, nehezebbé vált felszedni belőle az anyagot, de Omega sörtével ez sem probléma, borzzal lehet több munkával járna (ezt majd Zenith teszteli).
A habképzéssel semmi bajom, megtanultam kezelni pár használat után, de mire a nyakamhoz érek továbbra is szárazzá válik. Sok víz kell ehhez a szappanhoz. Nagyobb bubik továbbra is előfordulnak benne. 
Puhítására 4 pontot adnék, mint ahogy azt korábban is jeleztem, ebben sem teljesít rosszul, csak hát a környezeti feltételek változását is kalkulálni ell. A Cinke szintjét nem éri még el, de teljesen jó hatásfokkal dolgozik.
A síkosításra tartom a 4 pontot, de azt konstans hozza, tetszik.
Adok neki még egy pontot az utána érzésre, mert több használat után bebizonyosodott, hogy nem a szappan szárított. Nagyon kiszáradt a bőröm (hideg és a kerékpározás miatt), mely végre rendbe jött. Az utána érzés jó, nem húz, ha OldSpice-t használtok utána, akkor sem kell balzsam (csak néha). 

Fenti véleményem több használat után módosult. Továbbra is azt mondom, hogy elsőre dicséretes egy ilyen szappant összehozni. Némi fejlesztéssel kiváló szappan lesz belőle. Több használat után az illatok hiányát vagy elvesztését tudom csak felhozni, amiben nagyon gyenge. Amikor megkaptam tesztelésre a szappan tök jó illata volt, bár akkor sem volt már erős.

Az alábbiakban édesapám és az egyik kollégám véleményét továbbítom:

Édesapám szinte csak flakonos habot használt világ életében, többpengéssel borotválkozik és pár naponta. Barbont használt az utóbbi időben, de nem volt megelégedve teljes mértékben vele. Nem tetszett neki az illata és annyival nem volt jobb, mint a flakonos Gillette. Sűrű és erős szőrzete van, a bőre pedig nem érzékeny. Szekelya szappanja tetszett neki, szerinte valamilyen édes illata van a faggyú mellett, továbbá valami ánizsos vonalat érez benne. Szerinte a Barbonnál sokkal jobb, kényelmesebben meg tud borotválkozni vele. Mivel szappant még nem használt, eléggé szenvedett, vagy kiszáradt a hab vagy nagyon vizes lett. Arcon habosított, és pár nap használat után egészen jó habot tudott készíteni, bár azt mondja, hogy a kezében gyakorolt egy kicsit. Tetszett neki a borotválkozás utáni érzés is, szerinte simább lett az ábrázata és a bőre is puhább tőle. Azt mondta még, hogy sokkal jobb ez a szappan, mert nem fogja meg úgy a készülékét és nem tömődött úgy el.

Kollégám  szerint a Bay Rumnak az illata nagyon finom, és örült, hogy nem annyira intenzív az illata, mert így egy balzsammal kiegyensúlyozottan érezni még órákig. Szerinte is 1:1 Cinke állaga van, ami pozitív, mert könnyen lehet vele dolgozni, és nem taknyosodik. Kiváló habot lehet kevés szappanból építeni, ami gyorsan fejlődik egy szinti pamaccsal. Szerinte a síkosítás közepes felett van valahol, de nem a Cinke féle csiganyál effektussal. A penge jól siklik rajta, de annyiszor nem mehet át egy felületen, mint egy Cinke vagy egy Body Shop – Maca Root esetében. Puhítása elfogadható, bár lehetne jobb is. A Body Shop-os cuccnál viszont jobban puhít. Azt mondta, ha nem lenne más ezzel is ellenne a következő években. Nem vágta meg magát, és nem tapasztalt bőrpírt, ami mindenféleképpen pozitív. Mivel nagyon száraz a bőre, ezért mindenféleképpen pozitív csalódás volt ez a szappan. Hetekben próbálgatott egy Nivea Sensitive-et, de végül asszonynak adta, mert szárította az ő bőrét. A zsírtartalma miatt egészen jól hidratált, de balzsam azért még kellett mellé (nyáron lehet nem kell mellé plusz hidratáló), csak nem annyi. Az illata jó volt, de ő is a háttérillatra panaszkodott, amit nem érez ilyen erősen a Cinke esetében. Második körben őt is csípte, de csak ez első pár alkalommal, utána már nem. Lehet az illóolaj miatt? Szerinte teljesen jó szappan, az illaton lehetne javítani, bár nem tudja mi a cél, ezen a szappanon érződik, hogy nem prémium minőség, de nem is a legalja.
Koszi szepen, lelegzetelallito reszletessegu a review-d. A keszites modjaval kapcsolatban van egy eros tippem, mert a fozest ennel lehetne jobban csinalni, a facebook post utan kaptam tippeket. Az tuti befolyasolja az allagot, es talan a habkepzest es az "utana" erzest is.
Az illattal kapcsolatban nincs mas tippem, mint hogy tobb illoolajjal probalom majd, bar nalam a nappaliban, ahol a szekreny tetejen "szarad" meg vagy 10ndarab, hatarozott bay rum illat van, es annak sem ment el az illata, amit en hasznalok. Az mondjuk lehet, hogy jobban zarodo ikea fem tegelyben van.
Koszi megegyszer, es ha lesz masodik nekifutas, tuti megkereslek annak a tesztelesevel is!
"I mustache you a question but i'll shave it for later."-- Sean Connery

Nem elérhető zenith

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 1400
Re:Szappan, krém
« Válasz #3409 Dátum: 2017. November 20. - 08:36:38 »

Most nálam vannak, írok majd bővebben is, bár ennyit biztosan nem. :)
Röviden: nekem nagyon bejön, talán valóban szappanosabb, lúgosabb a Cinkénél, de keményebb is (így sörtével is jó habot tudok belőle elsőre csinálni). És már gyanakszom, hogy az éppen tesztelt penge nem miatta húzza-e ilyen sokáig...
Eddig két sörte és egy borz volt a probe, hibátlan.
Folyt köv. egy hét múlva, addig gyűjtöm a tapasztalatot...  :thumbup:
Gillette Tech 1951

Nem elérhető Guyane

 • Tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Szappan, krém
« Válasz #3410 Dátum: 2017. November 22. - 18:18:51 »
Sziasztok!Én már három hete használom napi rendszerességgel a Szekelya féle tobacco-rum és a bay-rum szappanokat.Teszteltem késsel,többféle de-vel.Nálam kiválóan működik mind a kettő,nem csip,nincs irritáció,kellemes a bőrömnek.Az talán nálam is igaz,hogy menet közben kiván még egy pár csepp vizet,de nem szükségszerű,mert kiválóan tartja az állagát,én meg szeretem a krémes habot.
Amit én szeretnék,hogy több RUM legyen benne,mert az egy kiváló találmány.Röviden,szerintem nagyon jó!GRATULÁLOK.

Nem elérhető pmol322

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 7039
Re:Szappan, krém
« Válasz #3411 Dátum: 2017. November 22. - 19:17:44 »
Mi te iszod, hogy kevesled benne a rumot?
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Guyane

 • Tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Szappan, krém
« Válasz #3412 Dátum: 2017. November 23. - 04:03:49 »
Hátha bőrön keresztül jobban szivódik :naughty:

Elérhető szekelya

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 922
Re:Szappan, krém
« Válasz #3413 Dátum: 2017. November 23. - 06:53:44 »
Koszi mindenkinek az ertekeleseket!
"I mustache you a question but i'll shave it for later."-- Sean Connery

Nem elérhető kleithos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 473
Re:Szappan, krém
« Válasz #3414 Dátum: 2017. December 29. - 19:09:44 »
Épp seregszemlét tartottam a szappanjaim felett. Teljesen rákattantam a borotvaszappanokra. És három darab úton van valahol az eladó, és én köztem.

Nem elérhető zagloba

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 206
Re:Szappan, krém
« Válasz #3415 Dátum: 2017. December 29. - 20:07:20 »
Épp seregszemlét tartottam a szappanjaim felett. Teljesen rákattantam a borotvaszappanokra. És három darab úton van valahol az eladó, és én köztem.

Gratulálok hozzájuk! De nem vagy igazán fertőzött! Lesz ez még rosszabb! Barbon, Figaro, Argo, Phoenix stb.... :-)

Nem elérhető kleithos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 473
Re:Szappan, krém
« Válasz #3416 Dátum: 2017. December 29. - 20:17:29 »
Épp seregszemlét tartottam a szappanjaim felett. Teljesen rákattantam a borotvaszappanokra. És három darab úton van valahol az eladó, és én köztem.

Gratulálok hozzájuk! De nem vagy igazán fertőzött! Lesz ez még rosszabb! Barbon, Figaro, Argo, Phoenix stb.... :-)
Köszi a biztatást :-)
Borotvakrémből is van 16 féle. Egyedül a Phoenix  nincs az említettek közt. Azt hiszem az egy későbbi fejezet lesz. Jelenleg a Benke Erika szappanokat szeretném kipróbálni. Lehetőleg mindet. Első tapasztalat alapján nagyon jó szappanok. Simán hozzák a méregdrága külföldi nagymenők szintjét. És ebben az esetben inkább veszek egy olyan áráért hat nyolc darabot belőlük. Személyes tapasztalat alapján verik pl a Trumper szappanokat.
Az Arkot használom. Sőt. Többfélét készítettem belőle. Más szappannal, és illóolajokkal keverve van pl Arkóból szantálfa-rózsafa, levendulás, cédrus-teafa, sima cédrus illatú. Szerintem az Arko egy kimondottan jó szappan, tökéletes működéssel. Ár érték arányban verhetetlen. Készülök csinálni bergamott illatban is. És damaszkuszi rózsa ilatút is.

Nem elérhető zagloba

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 206
Re:Szappan, krém
« Válasz #3417 Dátum: 2017. December 29. - 20:22:04 »
Épp seregszemlét tartottam a szappanjaim felett. Teljesen rákattantam a borotvaszappanokra. És három darab úton van valahol az eladó, és én köztem.

Gratulálok hozzájuk! De nem vagy igazán fertőzött! Lesz ez még rosszabb! Barbon, Figaro, Argo, Phoenix stb.... :-)
Köszi a biztatást :-)
Borotvakrémből is van 14 féle. Egyedül a Phoenix  nincs az említettek közt. Azt hiszem az egy későbbi fejezet lesz. Jelenleg a Benke Erika szappanokat szeretném kipróbálni. Lehetőleg mindet. Első tapasztalat alapján nagyon jó szappanok. Simán hozzák a méregdrága külföldi nagymenők szintjét. És ebben az esetben inkább veszek egy olyan áráért hat nyolc darabot belőlük. Személyes tapasztalat alapján verik pl a Trumper szappanokat.
Én még nem próbáltam a Cinke szappanokat, de már annyi jót hallottam róla, h lassan bevásárolok belőle!

Nem elérhető kleithos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 473
Re:Szappan, krém
« Válasz #3418 Dátum: 2017. December 29. - 20:28:41 »
Épp seregszemlét tartottam a szappanjaim felett. Teljesen rákattantam a borotvaszappanokra. És három darab úton van valahol az eladó, és én köztem.

Gratulálok hozzájuk! De nem vagy igazán fertőzött! Lesz ez még rosszabb! Barbon, Figaro, Argo, Phoenix stb.... :-)
Köszi a biztatást :-)
Borotvakrémből is van 14 féle. Egyedül a Phoenix  nincs az említettek közt. Azt hiszem az egy későbbi fejezet lesz. Jelenleg a Benke Erika szappanokat szeretném kipróbálni. Lehetőleg mindet. Első tapasztalat alapján nagyon jó szappanok. Simán hozzák a méregdrága külföldi nagymenők szintjét. És ebben az esetben inkább veszek egy olyan áráért hat nyolc darabot belőlük. Személyes tapasztalat alapján verik pl a Trumper szappanokat.
Én még nem próbáltam a Cinke szappanokat, de már annyi jót hallottam róla, h lassan bevásárolok belőle!
Egy Phoenix áráért kapsz minimum 6 Benke szappant, szállítással együtt. És tényleg nagyon jó szappanok. Én ma "szárazon" leteszteltem mind az ötöt. A tenyeremben habosítottam. Csodás illat mindegyiknél, és tökéletes, tartós hab.

Nem elérhető kleithos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 473
Re:Szappan, krém
« Válasz #3419 Dátum: 2017. December 29. - 20:33:22 »
Épp seregszemlét tartottam a szappanjaim felett. Teljesen rákattantam a borotvaszappanokra. És három darab úton van valahol az eladó, és én köztem.

Gratulálok hozzájuk! De nem vagy igazán fertőzött! Lesz ez még rosszabb! Barbon, Figaro, Argo, Phoenix stb.... :-)
Köszi a biztatást :-)
Borotvakrémből is van 16 féle. Egyedül a Phoenix  nincs az említettek közt. Azt hiszem az egy későbbi fejezet lesz. Jelenleg a Benke Erika szappanokat szeretném kipróbálni. Lehetőleg mindet. Első tapasztalat alapján nagyon jó szappanok. Simán hozzák a méregdrága külföldi nagymenők szintjét. És ebben az esetben inkább veszek egy olyan áráért hat nyolc darabot belőlük. Személyes tapasztalat alapján verik pl a Trumper szappanokat.
Én még nem próbáltam a Cinke szappanokat, de már annyi jót hallottam róla, h lassan bevásárolok belőle!
Egy Phoenix áráért kapsz minimum 6 Benke szappant, szállítással együtt. És tényleg nagyon jó szappanok. Én ma "szárazon" leteszteltem mind az ötöt. A tenyeremben habosítottam. Csodás illat mindegyiknél, és tökéletes, tartós hab.
A krémek a hátsó sorban vannak.
A Barbon és a Figaró másik polcon van tárolva.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici