Idézetet írta: cotag - 2011. Február 24. - 08:14:40... az FO viszont nem tul baratsagos vele.Az EO sem mindig barátságos a bőrrel, de azért természetesebb. Mondjuk minek is magyarázom ezt pont neked...
... az FO viszont nem tul baratsagos vele.
Idézetet írta: toxin - 2011. Február 24. - 09:06:53Idézetet írta: cotag - 2011. Február 24. - 08:14:40... az FO viszont nem tul baratsagos vele.Az EO sem mindig barátságos a bőrrel, de azért természetesebb. Mondjuk minek is magyarázom ezt pont neked... Hát igen, valóban nem, köszi a kiegészítést! Valójában az sem biztos, hogy egy EO tartlamú szappan kevesebb irritációt okoz, mint egy másik márka FO tartalmúja. De azért egy jó pont, ha EO van benne.
FO = fragrance oil (illatosított valami, majd az okosok jobban kivesézik, de ha jól tudom, ezeknek nem minden összetevője természetes )EO = essential oil (illóolaj)
Leginkább 100 Ft-os boltban, én otthon, Mezőtúron gyűjtöttem be a 3-mas kollekciót , de itt az újpesti piacon is van 2 féle, vigyek neked Borotvatalálkozóra?SicTransitIdézetet írta: KunEmber - 2011. Február 23. - 19:56:42Hun lehet ilyen Ámígó krémet venni?
Hun lehet ilyen Ámígó krémet venni?
... és a sárkánygyík elé állni...
Kells Originalt hasznalok lassan ket eve es alig-alig veszek elo mast mellette (unscented hemp). Illetve az utobbi idoben Scodiolit. Emelett a preshave olajat is minden alkalommal hasznalom, az is nagyon bevalt, igaz most nem talalom az oldalan... Az illatositott verziokrol viszont tudni kell, hogy FO-t, nem EO-t tartalmaznak, igy szerintem pont a lenyeg veszik el, ugyanis a kendermagolajos szappan csodalatosa banik az erzekeny borrel, az FO viszont nem tul baratsagos vele.Kicsit zavarban vagyok, azt hittem irtam mar ezen a forumon tobbet errol a szappanrol, de rakeresve osszesen egy db hozzaszolast ad ki a kereso...Itt par erdekes sor a szappan letrejotterol:http://www.shoeboxshaveshop.com/kell39s-original-shave-soa39.html
Ma megkaptam a Connaught-tól a Taylor mandula krém sample-t.(+feather pengét)Ma este ki is fogom próbálni,bár az illatától nem vagyok elragadtatva.Olyan marcipános bon-bon-nekem túl édes!A tégelyen megadták az összetevőket is,akit érdekel:Taylor Shaving Cream Almond(Összetétel)-Aqua-Stearic Acid-Myristic Acid-Potasium Hydroxine-Coconut Acid-Glycerin-Triethanolamine-Sodium Hydroxide-BenzaldehydeÜdv Mindenkinek!Bubu
Szia FBP!Nekem tényleg ez jutott legelőször eszembe.Mint sok dolog az életben,ez is nagyon szubjektív.Mikor legelőször foglalkoztam borokkal,akkor is legelőször a személyes vélemény,az első benyomás volt a legfontosabb!