Jó volna tudni, hogy mi az oka, hogy egyeseknél pl. nem vág rendesen. Az elmúlt idők sok késes borotválkozása után, illetve egy amcsi M3 fej tesztelése után tegnap este betöltöttem egy Captaint és hibátlanul, egy karcolás nélkül megborotválkoztam. A szokásos irritációmentes végeredménnyel. Úgy feküdtem, mintha nem is borotválkoztam volna, csak az arcom volt sima és puha. A késes borotválkozáshoz képest a Captain hangosabb, nagyobb ellenállással dolgozik, de kíméletes, számomra hibátlan. Ettől függetlenül a jelenséget ismerem, amit leírtok. Szőrön és technikán is múlhat, no meg persze ez nem egy Feather, aminél élesebb pengével nem is nagyon találkozhatunk, de a Captain nem is erre van kihegyezve. Ettől függetlenül a STR8 késes gyakorlatok, tapasztalatok meglepően sokat lendítettek borotválkozással kapcsolatos műveltségemen, most már én mondom azt, hogy a késes borotválkozás csínja-bínja az általános műveltség egy kicsiny, de meghatározó része, aki késsel hibátlanul tud szőrteleníteni, annak akár egy Captain, (de legyen Feather) DE borotválkozás hihetetlenül könnyedén fog menni...