Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 112405 alkalommal)

Nem elérhető astra501

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 157
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #1785 Dátum: 2017. Június 18. - 08:03:57 »
Egyikük nemes egyszerűséggel besétált az egyik one euros boltba,és vásárolt 5db L111-est,később otthon vette észre,hogy az 5-ből 3-nál el van törve a műanyag perem,ami az arcon siklik(siklott volna ;D   Szerencséje volt,kicserélték,véleményem szerint gyártási vagy szállítási hiba lehetett,érdekes módon mindegyiknél ugyanott volt eltörve...
A Lord Shopból én is törött L111-est kaptam, amit aztán kicseréltek szó nélkül. Mivel az volt az első ilyen készülékem, így már tudtam, hogy figyelnem kell erre. Vásároltam egyet a csepeli One Euroban, alaposan megnéztem mielőtt megvettem, de egyébként a boltban mindegyik (kb. 6-8 db, durván a készlet fele) amit néztem rendben volt. Azóta egyébként vettem még kettőt, amik bontatlanul el lettek rakva :D Nagyon jó kis borotva, megszerettem :)

Nekem így volt eltörve:


Nem elérhető Forri

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 1839
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #1786 Dátum: 2017. Június 18. - 20:22:34 »
Kezdőknek egy jó vintage angol Tech! Itt is mindig van az Elad-ban. Nem agresszív, tehát akkor sem csalódás, amikor a delikvens még nem tud borotválkozni és nem ismeri az apróbb fortélyokat, pl. pengeigazítás. Tudom, h nem új, nem csicsa, nem is párszáz forint, de bőven ver mindenféle Lordokat egy kezdő számára. Én már nem vennék ilyet, de egy kezdőnek ez bombabiztos.

Szerintem.
 :hat:
:+1:
:+1:
..vagy Slim Twist, esetleg Feather Popular.
(szerintem)

Nem elérhető Narakh

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 526
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #1787 Dátum: 2017. Június 20. - 20:25:16 »
Immár két rendelésen túl nyugodtan kijelenthetem, hogy a Maguire's Barbershop jó cucc. Mark, akivel leveleztem, segítőkészen és kedvesen válaszolt az idióta megkereséseimre. Fotóról választhattam ki az adott pamacsból a nekem tetszőt, a kötegeket is minden fenntartás nélkül méregette nekem. Mindkét csomag öt-hat nap alatt ideért, és egy halom minta várt bennük a cuccokon felül. Jól csinálja, mert a második rendelést részben a pozitív vásárlói élmény motiválta... :)

Érdemes még a vásárlás előtt beregisztrálni, mert küldenek egy egyszer felhasználható 10%-os kupont.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici