Szerző Téma: iKon  (Megtekintve 23528 alkalommal)

Nem elérhető Detre

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 614
Re:iKon
« Válasz #150 Dátum: 2018. Május 27. - 09:51:47 »
A szorgos pengetesztelgetés közben olykor azért ezt is használom, így hátha nem minősül megalapozatlannak és elsietettnek egy, az eddigi tapasztalataimat összegző hozzászólás. A kezembe került példány igen ügyesen viselkedő, minőségi szerszám. Köszönöm szépen a beszerzési tippet.

A nyél számomra erősen felsőkategóriás. A súlya határozott, de nem hivalkodó. A dizájn visszafogott, praktikus, a megmunkálása gondos. Csúszásnak esélye sincs. A menete állítólag szabványos, így ha nem Fatip volna a másik használatban lévő borotvám, tudnék variálni is.
A fej illesztése precíz - bár internetes források szerint akadtak már hibás példányok. Sorja nincs, a felület teljesen sima.
Az acélnyélen alufej mint olyan egy kicsit birizgálja a rendszerető oldalamat, de egyelőre nem tapasztaltam semmi funkcionális hátrányát. Külsőre van egy kis eltérés, de nem látványos; mint fémiparhoz maximum genetikai alapon értő felhasználó valószínűleg meg se látnám, ha nem tudnék róla.

A legjobban homorú felületeken (az állkapocs szára mögött-alatt, szájzugban), illetve érzékenyebb, pirosodásra hajlamos régiókon viselkedik az én kezemben. Ezeket utánozhatatlan hatékonysággal és kíméletességgel gyalulja le. Ezzel szemben furcsa módon a bajusz orr alatti részével sosem boldogulok tökéletesen, noha nem érzem ormótlannak a fejet.

Azt nem tudom, hogy csinálja, hogy eddig mindenféle pengével jól működik. Igaz, hogy nem ebben cserélgetem a mindenféle egzotikus zsiletteket, de már szánt szándékkal teszek bele olyanokat, amelyekkel korábban más készülékekben vagy ezért, vagy azért nem voltam túlságosan boldog. Nem ad okot megbánni, sem kék Astrával, sem Featherrel nem sikerült vért ontanom.

Az egyetlen problémám, ha lehet annak nevezni, hogy egy kicsit lelketlennek tűnik. Beleteszek egy valamilyen pengét, habozok, borotválkozok, sima az arcom, és eddig mindig pontosan ez történt. Azért a Piccolóban egy picit meg kell igazítani a pengét, ATG körnél, ajak környékén, nyakon ki kell zárni a külvilágot, és lehet érzékelni a penge tulajdonságait is, úgy hiszem.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici