Rápörrentem a késes borotválkozás mellett a DE vonalra.Kinéztem az Edwin Dagger 89 L-t.A traditinalshaving-ről 24 -? - ért haza is jönne.Gyűjtögetek rá.
A 24 alatt most fontot, vagy 24 ezer forintot értettél? Mert én az utóbbi értelmében mondtam soknak, viszont ha fontban, akkor még valóban a Neroli is versenyben van.
Feri! Hiába töröltél, olvastam ám! Légyszi, keresd ki az értékelésemet, mert egyrészt nem emlékszem rá, másrészt a két 89-es borotva (Mühle és EJ) fejei teljes mértékben, a nyelek meg méreteikben egyeznek meg. Különbség csak a nyél díszítettségében van.Egyébkén ebben az egy esetben az EJ olcsóbb a Mühle-nél (legalábbis hazai helyeken).
http://shavenook.com/thread-edwin-jagger-de8911-vs-edwin-jagger-de89l-vs-muhle-r89-safety-razors
"A MÜHLE 89-es negatív tapasztalataim után (ez a borotva citromdíjat érdemelne...) ..."
... aztán most egymás tenyeréből eszünk...
Akkor vegyél előbb egy Lord-ot! Az csak ~2.000 Ft. Használd, teszteld, és ha bejön, addigra lesz a Neroliban is EJ
Musgoék
Feri! A hülyeség és a hülye nem ugyanaz. Főnév, melléknév, stb...ilyenek rémlenek.Nem lehülyeztelek, max. hülyeségnek tituláltam a makacs ragaszkodásodat valami olyanhoz, airől a vak is látja, hogy nem úgy van, ahogy te állítod.Hogy ki sértődhetne meg? Már az elején próbáltam jelezni feléd bizonyos dolgokat. Te mindenáron azt próbáltad bizonyítani, hogy tévedek. Ez önmagában nem baj. Azonban ennek módja olyan volt, hogy te póbáltál hülyét csinálni belőlem. Egész jól tűrtem, próbáltam jelezni ezt neked, de nem vetted. Felvettem a kesztyűt. Ez baj?
Engem nem zavar a civakodás, csak az a lényeg, hogy a végén nekem legyen igazam