Nincs tíz perce, hogy végeztem az esti borotválkozással.
Tegnaphoz hasonlóan ma is a Top Ten krém - Semogue 1470 páros alakította a habot arcon.
Borotvának is a tegnapit választottam, a korcs Gillette Old Type-ot.
Viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve kivettem a tegnap óta benne figyelő Astrát, majd egy madártoll emblémás pengét kezdtem bontogatni a csomagolásából.
A Feathert nagyon megkedveltem és így jártam a korcs borotvámmal is, így evvel a párossal jó volt az esély egy igazi borotválkozási élményre.
Nem tévedtem: a Feather elég éles, a borotva meg nagyon is alapos, így az ember az arcán érzi a penge siklását, de valahogy máshogy, mint a többi borotva esetében. Borotvakéssel még nem próbálkoztam, de úgy saccolom valami hasonlót érezhetnek, akik azt az utat járják.
Az ember érzi a veszélyt, érzi, hogy óvatosan kell közlekedni az arcon, mert hamar megeshet a baj. Ez nem a kezdők felszerelése.
Csak egy wtg kört mentem, de a jobban borotválható felem így is 99%-ban bbs lett, a rosszabbik oldalam mondjuk 90%. Úgy ítéltem meg, hogy 2. körre nincs is szükség.
Jómagam 3 pontvérzéssel megúsztam nyaki tájon, ami szinte mindennapos, így elmondhatom, hogy óvatos voltam.
Pitralonnal kezeltem, de most még ez sem tudta lohasztani a jó kedvem (pedig szokta)