Tiszteletem.
Edwin Jagger DE89
Super-Max platinum @2
hjm borz
Figaró krém
parajdi sőtömb
Figaró arcszesz
Mai borz tapasztalat gyűjtés és Super-Max teszt jegyében telt és végül, hogyan viselkedik majd az arcom nyári égett fejjel.
Figaró t nem is tudom mikor használtam de nagyon jól esett a szénné égett arcomnak a tápláló zsíros krém és az illata.
Sőt még mindig el tudnék viselni még zsírosabb krémet. Talán zsíroskenyér az arcba? Jöhet zsíros krém ajánló.
Borzocskára ráéreztem, Igaz még 2. alkalom furcsa volt az ázott borz szag még mindig. De még jobb mint az ázott kutyuli.
Mikor nekiestem a habkészítésnek tálkában, előtte kiráztam a borzkomát és az elején néztem hun a habképzés, sehol.
Kis vizet neki és csak szijja az a veszett borz a vizet még mindig felfelé. Tán sport büfé törzstag volt úgy ivott. Mikor már tele lett a bendője igen csak komoly habképzést kezdett produkálni mikor kiokádta magából. Majd széjjel akart pukkadni a pamatyom kész veszély volt.
Nagyon élveztem a borzolást, tanultság számomra iszákosabb mint a röfi több víz kell neki.
Penge téren meg hmm. Vágtam innen, onnan, hülyén, nem hülyén csak nem bírt megvágni a cudar.
Ilyen kíméletes pengét én még nem láttam úgy, hogy még vág is mellette. Kinevezem bolondbíztos pengének.
Szerintem betanulók pengéje lehetne, olyan mint a műanyag étkészlet szemben velük, hogy még vág is. + 1 pont neki.
Végén az arcszesz nem is ott csípett ahol borotválkoztam, hanem azon a részen ahol megéget kicsi arcocskám.
Hmmm mit is írjak még. Semmit. Végítélet komfortos, kényelmes borotválkozás jött létre a mai napon.
Pont 9/10.