Nekem bejön. Borzom ezelőtt egy kb. 10 éves Balea pamacsom volt (műanyag nyelű, Gentleman volt rágravírozva) amit gyakorlatilag nem használtam, miután megvettem, csak november elejétől. Tehát a Gentlemannak kb 55mm hosszú a szőre, fan alakú. Akkor azt hittem, hogy ez non plus ultra, nem tudtam elképzelni, hogy van ettől jobb is, de ha van is nekem nem kell, mert elég a Balea.
Nézegettem a Müllerben a HJM-ket, de alakra ugyanúgy fan jellegűek, mint Balea. Mivel akkortájt kezdtem el arcon habosítani, ezért szimpatikusabb volt a victoria, a maga -inkább- bulb alakjával.
Hogy milyen? Puha, ellenben rövidebb és gerincesebb és sűrűbb, mint a Balea. Amíg be nem tört, addig szúrt a vége, manapság már csak finoman csiklandoz. Szeretem. Tálkában is jobban muzsikál, mint az elődje.
Nyilván fogok még venni pamacsot, talán NF tubbyt, vagy hasonlót, ami arcon pamacsoláshoz van fejlesztve.
Milyen ez a Victoria borz? Ma nézegettem én is, az ára elég barátinak tűnt. Csakúgy, mint a Lohse levendulaolajnak. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy ez most pre vagy after? (mondjuk ugrálókötél - alapon el is hozhattam volna ahelyett, hogy ott hagyom)