Akkor amivel még tartoztam:
Kókusz:
Ugye első körben kevés vízzel próbáltam, nm is hozott kielégítő eredményt, ezt követően több nedvességgel tökéletes habot készít. Kellemesen síkosít, illata nekem, s egy kolléganőmnek is, egyértelműen Bounty.
Fagyos-Ictyonos:
Na ez nagyon jól sikerült, ebből kell rendszeresítsek idehaza nagyobb tömböt is majd.
Habja krémes, illata menta és a kátrány érdekes, de nem orrfacsaró keveréke. S ezzel el is árulható. hogy elég magas mennyiségben van benne mentol, s kellemesen hűt. S talán a négy minta közül ez hidratál leginkább. De lehet, hogy ez csak elfogultság.
Ibolya-Bay Rum:
Egybe írom, mert nem szükséges külön taglalni.
Habjuk kellemes, síkosítás néha hagyott apró hiányosságot, főleg az Ibolyánál száradt gyorsabban a hab, de nem a használat rovására ment, hiszen nem kellett állandóan újra nedvesíteni a pamacsot.
Illata az IBOLYÁNAK kellemes, ahogy valaki előzőekben írta. kandírozott gyümölcs, nem tolakodó, nyárias illat. Ellenben a BayRum nekem nem igazán jött be illatilag. De tegyem hozzá, nem biztos a szappan, és a benne használt parfüm tehet róla.
Sokkal inkább a bűnöst nevén nevezhetem, aki a: KUNEMBER!
Értem, s tudom, hogy ez hagy némi magyarázni valót. Tehát Kuni azért lett általam kikiáltva " közellenségnek", mert mint itt sokan tudjuk, házi BayRum-ot készít. S mindezt teszi olyan lelkesedéssel, hogy a kész termék igen magasra tette nálam a mércét a többi hasonló illattal szemben. Idehaza nekem is van vagy 3 BayRum AS más gyártótól, de Kuniét szívesebben veszem elő. De ettől eltekintve a szappan illata rendben van.