Levelet hozott a postás. Jobban mondva túl nagy levél lett volna, úgyhogy nem hozhatta, csak az értesítőt. Cserébe viszont már értesítési napon át lehetett venni.
Rockwell 6C
Csomagolás csinos, dobozon hogy van benne 5 penge, amit kispóroltak belőle, cserébe viszont beledobtak egy 100as pakkot meg egy használt pengegyűjtőt.
Kb 100g, vagy csak 96, ilyesmi. Fogásra érezhető ez a 20g minusz a 6S-hez képest. Egymás mellé raktam. 99%-ra egyforma a profil. Nem tudom hogy a 6S-ben van-e ennyi gyártási szórás, mint a 6C 6S közti különbség. Krómozás csinos, white chrome-ban kértem.
No de lássuk milyen akcióban.
Egy használt zöld Astrát dobtam bele, előtte a 6S-ben járt jópárszor, gondoltam jó ötlet. R4es lappal avatom, mert kemény vagyok, meg mert a 6S-sel is szeretem ezt a beállítást.
Húzom az arcomon, itt-ott karcos, valahogy a 6S-sel nem ilyen szokott lenni. Kellett nekem ilyet venni, ott a 6S, ez meg milyen már...
Milyen lenne, pont ugyanolyan f@sza, mint a 6S, de mégse írhattam le ezt egyből
Jó lett volna egy normális pengét belerakni, nem egy lelakottat és/vagy a hab se ártott volna ha jól sikerül, a Zenith-tel meg még nem sikerült jó habot gyártani krémből, a szappanokat sokkal jobban szereti ez a vaskos disznó, de a lényeget így is le tudom szűrni: a 6C pont ugyanúgy viselkedik mint a 6S. A minimális súlykülönbség még előnye is lehet, nekem a 6S-sel azért van hogy elfárad a kezem a szeánsz végére.
Ráadásul ha hosszabb nyelet akarok, rárakom a Mastiff Toro-t, ráadásul azzal 130g lesz az eszköz.
Oké, nem rozsdamentes acél, de ha vigyázok rá, ezt is örökölheti az ükunokám. Külcsín tuti, a doboz mondjuk nem napi használatra van kitalálva, de úgyis akarok valami frankó multi-razor dobozt/tartót.