Sziasztok!
Végre van nekem is borotvakésem, bár még korántsem biztos, hogy használható.. Nagyapám megtalálta, pedig már kezdtem letenni róla, hogy valaha is előkeríti.. Eléggé kopott a nyaka, nem tűnik, túl jó jelnek, és nehezen is olvasható a márkája, amit sikerült lenyomoznom róla, hogy sheffieldi, az alsó sorban kivehető a (fi)eld felirat azért merem ezt gondolni.. Valószínűleg 1930-40 utáni darab, celluloid nyele van.. sajnos a feliratok nagy része le van róla koptatva, de valamiféle (joh)nson & co vagy son & co van a nevében, az on & co az tisztán látszik és felette csillag jelekből van legalább három. * ilyesmi kinézetű csillagok.. És van még rajta egy nagyon jellegzetes nagy jel, ami talán egy betűnek (F vagy H) a része, vagy valami kis rajz lehetett, szerintem egy szónak, és annak az első betűjének az eleje, de nem tudom eldönteni.
Csináltam fényképet, be is fogom majd illeszteni.
Addig is, ha valaki látott már olyan kést, amin volt csillag... hátha beugrik..!?
Az élében van jópár kipattogzás, de nem nagyok, szerintem rendbe tehető, a méreteit nem tudom megállapítani, de 7cm hosszú és 1,5 cm széles nagyjából a penge, french tip, és straight tang.
Vajon mi lehet?