Szerző Téma: Proraso  (Megtekintve 30437 alkalommal)

Nem elérhető Detre

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 565
Re:Proraso
« Válasz #285 Dátum: 2018. Június 06. - 15:19:14 »
Szerintem se hű, de mentolos, én is mentolosabbra számítottam. Valaki mondta, hogy "levitte a fejét" a mentol, hát... Én is enyhének mondanám. Komolyan, a scrubomban (radír, vagy mi a magyar neve) több mentolosság van, pedig az csak egyszerű kozmetikai termék  ;D
Viszont nyáron azért jól esik egy kis hűsítő külsőleg is.
Zöld Prorasóval - meg a redditen éppen nagyon dicsért különféle nagyon mentolos Stirlingekkel - nem tudom összevetni, de ma reggel kellemesen dermesztő volt a Benke Erika-féle Frozen. Mondjuk sem a könnyem, se az orrom nem eredt el tőle, úgyhogy biztosan fér még mentol a szappanokba, de nagyon is észre lehetett venni (főleg a 2-3. körtől erősödött a zsibbadás).
Kár, hogy mintha ebből nem volna saját ASB, így aztán meglágyítottam a szigort egy kis Grey Flannellel.

Nekem a piros krém is "nyomós" volt. Szerintem nem ok.
Köszi! Szerintem már nem tudok reklamálni :-) De amúgy semmi probléma, habzik, csúszik, borotválkozik. Csak kicsit csöppenős.

Nem elérhető Takuun

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 394
Re:Proraso
« Válasz #286 Dátum: 2018. Augusztus 16. - 12:01:06 »
Fehér Proraso-t használtam ma reggel. Szerintem ez jobb, mint a zöld testvére, nekem legalábbis jobban tetszik, mind működésre, mind illatra. A zöldben csalódtam és nagyon gyorsan meg is untam az illata miatt, úgyhogy el is adtam. Mivel a nyakamnál a legnagyobb odafigyelés ellenére is jelentkezik valamilyen fokú irritáció, ezért kíváncsi voltam, hogy ha már szenzitív bőrre ajánlják, megállja-e a helyét. Én tudom ajánlani, a nyakamnak tetszik, amit ma irritáció mentességgel díjazott.
A reggeli borotválkozás voltaképpen egy próba, mely az ember naprakészségének vizsgája.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici