Sziasztok Skacok
Egy jóbarátom kérdését-kérését tolmácsolnám felétekINos először is megadtam neki a neki a kezdő"löketet"a DE borotválkozással kapcsolatban,kicsit vegyes eredménnyel
Még a fórumra való regisztrációval kapcsolatban kell győzködnöm....
Neki a TTO-k tetszenek nagyon,sajnos az én készletem csak két típust tartalmaz:Slim Twist,Astra 901..Ezek voltak nála kipróbálás címén.
Az Astra 1hét után a postaládámban landolt egy borítékban,"Ba...d meg"felirattal,ebből levontam a következtetést,hogy nem jött be neki
Azt mondja,alig mert dolgozni menni,úgy meghámozta a képét
A Slim Twist már sokkal jobban teljesített nála,azt meg is szerette. Mivel ragaszkodik az új készülékhez,ezért a Feather Populart ajánlottam neki.
Sajnos azonban erről én sem tudtam neki véleményt mondani,tapasztalatot átadni,mert nem emlékszem hogy próbáltam volna,vagy ha igen,akkor már a múlt homályába veszett a tapasztalat.. Az Feather AS-t próbáltam,de az sok neki anyagilag kezdésnek.Meg hát nem is TTO ugye...
Véleményt-tanácsot kérnék tőletek,hogy a Twisthez képest hogy teljesít a Popular?Kezdőnek szóba jöhet? Vagy szóba jöhetnek a kínai TTO-k is? Weishi,Ming Shi,stb??Sajnos ezeket sem próbáltam még,úgyhogy érdemben nem tudtam neki mit tanácsolni.. Tudatlanul meg nem akarom rábeszélni semmire,mert ha melléfog és a végén még rosszul sül el a dolog,elijesztek egy leendő DE-s kollegát és megutáltatom vele a borotválkozás eme nemes művészetét!
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszöni és köszönöm énis!