Prof- abszolúte igazad van, de én az a típus vagyok, akit ha érdekel valami, azonnal bedobom magam a mélyvízbe vele, és ha megtetszik a dolog a végéig kűzdök és nem adom fel. A rosszul sikerült borotválkozásnak lehetnek akár azonnali, késöbbi, vagy tartós mellékhatásai, egyelőre csak személyre szabott receptek vannak, kinek hogy és miért... rendkívül sok az összetevő, tehát azt gondolom, hogy ezek miatt a szempontok miatt teljesen mindegy, hogy én mikor "vágok bele"
ed- Igen a gyakorlás kimaradt a listából, de hát vagy így vagy úgy kb 20 éve gyakorlok, úgyhogy nem véletlenül, számomra ez magától értetődő, a STR8 gyakorlást pedig ugyebár most kezdem...nincs fejleszteni ezen, köszi mindenesetre a bíztatást, pár év múlva találkozunk a STR8-es gyorsasági vagy Mulholland futamon!
Hátha lenyomlak!
mry- Köszi! Igen, ha tudnád, hogy hány hajszálteszt volt!?
( Sem asszonnynak, sem nekem, sőt szálkásszőrű tacsijaimnak is alig maradt valami!
És nagyon is érdekes eredményekre jutottam a vizsgálódásban. Új teóriák, feltevések, amik talán új megvilágításba helyezik számomra az egész eddigi élműködésével kapcsolatos elképzeléseimet. Egyelőre csak annyit kezdek sejteni, hogy az eddigi alapvető két vágásfajta után van egy harmadik is, amit ugyan már ed említett, de nem tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget, de van!, ez pedig a szőr kipattintása ék alakú élgeometriánál..., ami az él borotválkozás közbeni kis szög elmozdításával kapcsolatos. ( rutinos Str8-esek szerintem akár tudatalatt is, de ezzel a technikával sikeresek )
Ez csak azért lesz fontos a késöbbiekben, mert ezt a technikát bevetve a DE vonalon is sokkal könnyebb lehet az élet, illetve ezért van az, hogy aki késsel is könnyedén borotválkozik, annak innentől kezdve játszi könnyedség akármivel letolni az arcát, aminek éle van.