Korábban már volt szó a MWF testápolójáról és fürdőszappanjáról.
Nos,megérkezett a pakk,nem csalódtam.(talán az illatát leszámítva).A Coonaughtshavingtől rendeltem próbaképp a 75 g-os szappanjukat és a 150ml-s krémüket.
Szappan:
Illata használat előtt gyanúsan emlékeztet a Baba szappanra.Használat közben előjön a borotvaszappantól már ismert,faggyús(számomra leginkább egy báránybundára) illat,ami nekem nem zavaró.Kitűnően habzik és nagyon jól hidratál,alig kopik.
Testápoló: Már bánom,hogy nem a pumpás és nagyobb kiszerelésű verziót rendeltem,kissé nehézkes elővarázsolni a műanyag flakonból a krémet.kevés kell belőle,nem érződik zsírosnak,hamar beszívódik a bőrbe-nem is gondolná az ember,hogy ebben is van lanolin.Viszont használat után előjön a jótékony hatása.Ráadásul egy esetleges kézmosás után is érződik az ápolás,nem tűnik el,mint egy vizes(ebb) társainál.Az illata megosztó lehet: leginkább uborka illatú,én picit többet vártam.valaki szereti,valaki nem.(volt régebben egy magyar testápoló,aminek nagyon hasonló illata volt)
Összegezve:jó vétel,és aki szereti a borotvaszappanjuk jótékony bőrápoló hatását,az nem fog csalódni ezekben sem.