« Válasz #1 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 12:47:12 »
Hartai Gyurink szubjektív tesztje a MEM olivaolajosról:
Na Uraim, a MEM letesztelve ami ma reggelre csuszott
Direkt Proraso pre nelkul keszultem elo, mert erezni szerettem volna a rettenetes eros mentol es a szemembol kicsorgo konnytol az igazi illatot. Ami elsore megfogott, nem szeretem a szinezett kremeket,
nem tudom megmondani az okat, ez olyan zold kinyomva mintha a kacsa fosott volna a kis hofeher porcelan talkamba, mar ez is nalam egy negativum(olyan tisztatalan erzes) . Picit tobb vizzel csapattam fel az EJ borzzal mint ahogyan szeretem, na sebaj majd legkozelebb, igy egy picit szaradosabbra sikeredett. Felkenve a pofazacskora, a hagyomanyos nagypapas MEM illathoz hozzakapcsolodik egy kis oliva olaj illat ami tetszett. Megfelelo kremes es parnas a borotvalkozasoshoz, 2@ mentem a vegen kinyomva a pamacsbol a krem javat is szeretem felkennni. Szerintem egy nagyon jol hasznalhato krem, DE a szine miatt nem lesz a kedvencem. 

Naplózva
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED", Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S