Szerző Téma: Flaschner  (Megtekintve 146292 alkalommal)

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
Re:Flaschner
« Válasz #165 Dátum: 2011. Április 21. - 12:02:08 »
Ejjjhaaa.... :o

Egy darab ilyen kagylót én is szívesen "megcsípnék"...
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

FBP

• Vendég
« Válasz #166 Dátum: 2011. Április 21. - 12:22:39 »
Ejjjhaaa.... :o

Egy darab ilyen kagylót én is szívesen "megcsípnék"...
Szerintem nem lehet olyan gyors mozgású jószág, úgyhogy van esélyed rá  :fetreng:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #167 Dátum: 2011. Június 21. - 23:00:44 »
Tegnap előtt vásároltam Flaschner mester budapesti boltjában egy Flaschner borotvát.
A kiszolgálás profi volt.
A borotva nagyon jó.
Az első  :borotva: nagyon jól sikerült. (A második is) Nagyon örülök.
Most alig várom, hogy nőljön a szőröm, hogy megint kettesben lehessek reggel a fürdőszobában a borotvámmal.

Köszönön Flaschner mester!
Legyen ez a reklam helye: flasinal 27 fajta uj borotva van keszen, es meg nagyon sok felujitott. Ha valaki borotvaforum-tag, akkor 20% engedmenyt kap a Mestertol.   :borz2:

ha én ezt előbb tudom....

:-)
Sajnos az semmit sem számított volna... a Váci utcában nem kapunk kedvezményt.  :(
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #168 Dátum: 2011. Június 21. - 23:12:50 »
... a Váci utcában nem kapunk kedvezményt.  :(

Miért kapnánk? Az egy önálló és Flasitól független üzlet.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #169 Dátum: 2011. Június 21. - 23:23:10 »
Ez és a hasonló bejegyzések alapján joggal gondolná a szőrösember, hogy önálló de összefügg. Hisz független boltokban nem szoktak pl. nyeleket küldözgetni egymásnak.

...
Flasi, hogy segítse a felújításokhoz szükséges eszközök megvásárlását, a budapesti Váci 73. sz. alatti utcai boltjába (Tel.: 337-6205) elküldött egy kis kollekciót mely a következő képeken látható. A nyelek így a budapesti boltban is megvásárolhatók...

Miért kapnánk? Az egy önálló és Flasitól független üzlet.  ;)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #170 Dátum: 2011. Június 21. - 23:36:38 »
A budapesti Flaschner boltot az id. Flaschner fia vezeti. Ez köztudott. Sehol nem volt leírva, hogy ő bármilyen kedvezményt nyújt nekünk.
Flasi tag nálunk és ha a közös solingeni beszerzésük után a pesti boltba is jut vagy az apa a fiának átad, az egy más dolog. Egyébként ilyesmire azért került annak idején sor, hogy nekünk így közelebb legyen néhány alkatrész. Flasi mindig azt kéri, hogy hozzá menjetek le.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #171 Dátum: 2011. Június 21. - 23:39:18 »
...egyszer az is meglesz.  ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #172 Dátum: 2011. Június 21. - 23:42:57 »
Okéj, csak eddig nem volt egyértelmű szerintem. Most már minden tiszta.

A budapesti Flaschner boltot az id. Flaschner fia vezeti. Ez köztudott. Sehol nem volt leírva, hogy ő bármilyen kedvezményt nyújt nekünk.
Flasi tag nálunk és ha a közös solingeni beszerzésük után a pesti boltba is jut vagy az apa a fiának átad, az egy más dolog. Egyébként ilyesmire azért került annak idején sor, hogy nekünk így közelebb legyen néhány alkatrész. Flasi mindig azt kéri, hogy hozzá menjetek le.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #173 Dátum: 2011. Június 21. - 23:44:18 »
Akkor én voltam az első, aki a Váci utcában konkrétan rákérdezett...

Fonti:
Láttam itt egy rövid (kb.a többi penge 2/3-a) talán 5/8"-os Dovo-t.
Jó az kezdetnek DE után?
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 21. - 23:55:58 írta GBotond »

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #174 Dátum: 2011. Június 22. - 07:22:27 »
Botond, elmegy, de egy olyan profi DE-s, mint te inkább várjon/gyűjtsön egy szabályos méretű - akár használt - normál késre. ...ha belekóstolsz, úgyis venni akarsz egy másikat és akkor dupla kiadás.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #175 Dátum: 2011. Június 22. - 08:09:47 »
Köszi, de a rövid Dovo nem a legolcsóbb... csak az érdekelne, esetleg kényelmesebb-e mint egy normál méretű.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #176 Dátum: 2011. Június 22. - 08:43:02 »
Nem kényelmesebb, legfeljebb ha valakinek olyan szakálla van, hogy fazonra kell mellette vágni, akkor így egy kicsit "fordulékonyabb". Használható, de ezek a kések legtöbbször akkor "keletkeznek", amikor valamilyen repedés, törés miatt rövidíteni kell, vagy egy borotvaművész kimondottan ilyet tervez. Ezért nevezte el Buddel barátunk is az általam legutóbb használt kését "Minirazor"-nak, az ő 8/8-pengéje ellenére, pedig egyáltalán nem hat mininek, csak egy csöppet valóban rövidebb...
Egyébként a Váci utcában általában minden drága.  :crazy:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #177 Dátum: 2011. Június 22. - 11:14:03 »
Köszi, de a rövid Dovo nem a legolcsóbb... csak az érdekelne, esetleg kényelmesebb-e mint egy normál méretű.
Ha kezdő kést akarsz szerintem (meg a többiek szerint is), méretben talán az 5/8-os, normál hosszúságu a legjobb. Ha nem egy normál méretű késsel tanulsz meg borotválkozni, később nehezebb lesz váltani.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #178 Dátum: 2011. Június 22. - 11:16:28 »
Majd megnézem a tiedet... ha még meglesz.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #179 Dátum: 2011. Június 22. - 11:54:22 »
Lesz több is. Kezdésnek nem is igazán azt ajánlanám. Pl. hirdetek egy blue steel-t az is tökéletes kezdőkés, de lesz még néhány teljesen felújitott késem.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici