Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2298271 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #4005 Dátum: 2012. Május 14. - 22:41:53 »
SzőrMentén, SzőrnekOldalvást  ;)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4006 Dátum: 2012. Május 14. - 23:18:16 »
 :sör:

Van ám SZSZ (Szőrnek Szembe') is, de azt csak ritkán alkalmazom. Úgy emlékszem, egy időben toz tothzoltan is magyarul borotválkozott.  :boldog:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (SicTransit 2012.05.14.)
« Válasz #4007 Dátum: 2012. Május 15. - 06:40:08 »
Ez mi akar lenni ??? eSZeM, iSZOm ??? :nemtom:

Peti, neked  mint nagz Ford Fairline rajongónak másra kellett volna aszociáljál.  :fetreng:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4008 Dátum: 2012. Május 15. - 07:02:04 »
:sör:

Van ám SZSZ (Szőrnek Szembe') is, de azt csak ritkán alkalmazom. Úgy emlékszem, egy időben toz tothzoltan is magyarul borotválkozott.  :boldog:
Tőled nyúltam.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #4009 Dátum: 2012. Május 15. - 07:12:24 »
Ez a Kékszakállbosszú olyan jó dizány, majdnem rendeltem eccer :)
Jó szer vagy csak jól néz ki?

Ezt a kékszakáll bosszúját egy ideje már én is tervezem vásárolni, csak most épp tele a fiókom. Néhány külföldi fórumba bele-bele olvasva nekem az jött le, hogy azon a szinten van, mint a "nagyok". Szóval sokak szerint rendben van a termék. Persze ára is van.
A borotvájukat már rég beszereztem volna, ha nem R89 Mühle lenne, abból azonban van már egy itthon, így kihagytam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #4010 Dátum: 2012. Május 15. - 07:17:47 »
Egyébként a tegnap esti, csak lusta voltam már beírni:

Tobacco pre oil
Loszitan szappan
Semogue 1470 pamacs
Gillette OT '18 borotva
Dorco penge
Avon Quadra FX balzsam

Csak egy kör volt, de azt szép lassan, precízen húztam, így a toka részt kivéve egész jó eredmény született (wtg-hez képest mindenképp) és vér sehol. Pedig tartottam tőle, hogy az ezt megelőző, véres beretválkozás után a friss sebeket az Old Type majd jól feltépi, de nem így történt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4011 Dátum: 2012. Május 15. - 10:57:09 »
Jó napot mindenkinek! :)
A mai  :borotva2:

- Proraso Preshave Cream
- 23 mm Shavemac, Finest Badger ("Gut-rasiert" fórum / 2011)
- Mama Bear's Caribbean Glycerin Shave Soap
- Fitjar borotválkozó tál
- 6/8" HartSteel BG, Satin, Quarter Ground, Square Point, O-1 steel kék szilikon nyéllel)
- Kanayama Cordovan #60000
- WTG/XTG
- Vergulde Hand After Shave Balzsam
- Clinique Happy for men

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (SicTransit 2012.05.14.)
« Válasz #4012 Dátum: 2012. Május 15. - 11:25:32 »
Ez igaz! De nem szeretnék egysíkúvá válni  :crazy: :fetreng:

Nekem is az ugrott be elsőnek, pedig van vagy 6-7 éve, hogy utoljára láttam a filmet.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #4013 Dátum: 2012. Május 15. - 13:39:17 »
Most akadt egy kis szabadidőm, így összekészítettem a délutáni cuccokat:

Dalain krém
HJM borz pamacs
Astra 901 borotva
sárga Lord penge
Cuba Original after shave

A képen ugyan nincs rajta, de lehet, hogy a Tobacco pre olaj is játszani fog, mert miért ne, ugye. :)

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #4014 Dátum: 2012. Május 15. - 14:03:37 »
A ma reggeli szertartás:
zuhany, majd florena krém kézzel bedörgölve, mint pre
szintén florena krém victoria bechhofan borzzal, arcon habozva
mühle 89r egy gillette platinum @3 (eztán kuka), három klasszikus kör, majd a nyakon még egy rövid menet
hideg víz, timsós kenegetés és hideg víz után Cadeavera ASB

Jó volt, babapopó is lett ráadásul ;)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #4015 Dátum: 2012. Május 15. - 14:16:28 »
Milyen ez a Victoria borz? Ma nézegettem én is, az ára elég barátinak tűnt. Csakúgy, mint a Lohse levendulaolajnak. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy ez most pre vagy after? :) (mondjuk ugrálókötél - alapon el is hozhattam volna ahelyett, hogy ott hagyom)  :D

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #4016 Dátum: 2012. Május 15. - 15:02:07 »
Nekem bejön. Borzom ezelőtt egy kb. 10 éves Balea pamacsom volt (műanyag nyelű, Gentleman volt rágravírozva) amit gyakorlatilag nem használtam, miután megvettem, csak november elejétől. Tehát a Gentlemannak kb 55mm hosszú a szőre, fan alakú. Akkor azt hittem, hogy ez non plus ultra, nem tudtam elképzelni, hogy van ettől jobb is, de ha van is nekem nem kell, mert elég a Balea.
Nézegettem a Müllerben a HJM-ket, de alakra ugyanúgy fan jellegűek, mint Balea. Mivel akkortájt kezdtem el arcon habosítani, ezért szimpatikusabb volt a victoria, a maga -inkább- bulb alakjával.
Hogy milyen? Puha, ellenben rövidebb és gerincesebb és sűrűbb, mint a Balea. Amíg be nem tört, addig szúrt a vége, manapság már csak finoman csiklandoz. Szeretem. Tálkában is jobban muzsikál, mint az elődje.
Nyilván fogok még venni pamacsot, talán NF tubbyt, vagy hasonlót, ami arcon pamacsoláshoz van fejlesztve.

Milyen ez a Victoria borz? Ma nézegettem én is, az ára elég barátinak tűnt. Csakúgy, mint a Lohse levendulaolajnak. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy ez most pre vagy after? :) (mondjuk ugrálókötél - alapon el is hozhattam volna ahelyett, hogy ott hagyom)  :D

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #4017 Dátum: 2012. Május 15. - 15:10:26 »
Szóval szerinted megéri az árát?

Mert valahogy mindig elém kerül ez a cucc az üzletben, aztán ahogy lenni szokott, egy gyengébb pillanatomban a végén még megveszem. :)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #4018 Dátum: 2012. Május 15. - 15:13:57 »
FBP!

A kötél még mindig bontatlan. :)

Valamit kéne vele kezdeni, ha már itt van. A nyakamra még korai talán, a rendeltetésszerű használata viszont valahogy nem passzol az életkoromhoz és testalkatomhoz. :)

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #4019 Dátum: 2012. Május 15. - 15:16:10 »
Jó kérdés :) Én szeretem. Neked van egy hjm  :borz1: ahhoz nem tudom hogy viszonyul...

Szóval szerinted megéri az árát?

Mert valahogy mindig elém kerül ez a cucc az üzletben, aztán ahogy lenni szokott, egy gyengébb pillanatomban a végén még megveszem. :)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici