Csókolom.
Mai fél szűzesség elvesztése megtörtént.
Gold Dollar by JenesSanyibá
Edwin Jagger DE89
Wilkinson penge
Proraso by Bubu
Victoria pamacs
parajdi sótömb
Old spice AS
http://kepfeltoltes.hu/121214/DSCN2823_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMegtörtént! Igaz felemásra sikeredett a borotvakéses élményem. Úgy vártam mint szűz lány az elsőt. Féltem, izgultam, hogy mi lesz.
Első húzás sikeres és siklós a jobb arcomon egyszer kétszer is na de jött a bal oldal.
Se bal kézzel se jobb kézzel nem tudtam úgy tartani, hogy meginduljon a borotva. Csak megakadt a szőrben és kész. Nem mertem tovább húzni. Élesnek éles mert most kipróbáltam a hajszál tesztet vágja és penget mondja a babám mivel én nem hallom.
Meg zavart, hogy a bőrfeszítő kezemtől nem láttam mit csinálok a tükörben.
Így E.J. befejeztem.
Proraso nagyot szólt nálam. Második kenésnél és az utána további köröknél éreztem, hogy majd lefagy az arcom. Nagyon jól hűsít és kellemes habot ad állag és sikamlósság tekintetében.
Ma beszereztem még eme parajdi sótömböt. Ajánlom . Nincs az a hülye íz mint a timsónál. egyszerű kellemes só íz. Nem csíp csak kellemesen és jobban is csúszik bedörzsölésnél és nem húzza az arcot száradás után.
Végszóként azt hittem egyszerűbb a késes kaland de belátom, hogy igen csak hosszú út áll előttem.
Ezúton még megköszönöm a borotvát JSanyibának. Még nem láttam késesborotvát élőben bevallom. Nem is gondoltam, hogy a valóságban ilyen szép is tud lenni egy borotva. Mikor kibontottam csak nézegetem, forgattam tutujgattam, törölgettem percekig.
Köszönöm.
Ui.: Megvizsgálta a babám a borotvát és azt mondta stiftelve van. Mondom he? Az szegecs. Csak érti mi a szakneve.