Első késes borotválkozásom!
Melegítés: Arcgőzölés forró törölközővel
Pamacs: Borzszőr, német gyártmány
Hab: Keverés a dobozban, Barbus, csehszlovák
Penge: Lion Brand, magnetizált - tegnap jött meg Zozotol
1.Menet: A habbal határozatlan voltam az elején, a végén összeállt. A penge gond nélkül vágott, kicsit szoknom kellett a kéztartást, ami elsősorban a bal oldalamnál okozott gondot, mert a kezemmel vagy a fényt takartam, vagy a tükörképemet, de végül az első menetet megúsztam egy vérző ponttal az orrom alatt ami pattanás lehetett mielőtt a penge jobb belátásra térítette.
2.Menet: A hab megszáradt útközben, ez a menet már sokkal akadozósabb volt. A bal oldalon sok helyen pici sebet ejtettem, mert nem tudtam hova tenni a kezemet. Végeredményben a fél arcom pirosas lett, de elégedett vagyok az eredménnyel. Nincs vérzés az első borotválkozásnál, a második még jobb lesz
Levezetés: Meleg-vizes törölköző a bőr megnyugtatására, majd Nivea balzsam. Eléggé irritálta a sérült részeket, másikat fog kellenem beszerezni.
Összegzés: Pár kisebb seb, enyhe bőrirritáció. A harmadik menet későbbre marad. Legyen meg az első kettő tisztán. A bal oldali technikámon változtatni kell. Megpróbálom balkézzel legközelebb.
Üdv, Csabi