Sziasztok,
Gondoltam "visszatérőként" beköszönök. Szerintem nem sokan emlékeznek már rám régebbről, így írok pár sort magamról.
14-15 éves kamaszként (2000-2001 környékén) jött el nálam a borotválkozás ideje, Gillette Mach 3 borotvát használtam sokáig, később ennek az 5 pengés "tesóját" - a nevére már nem emlékszem. Természetesen mindenféle Gillette borotvahabokkal. 2014 vége felé kezdtem el a hagyományos borotválkozás felé kacsingatni, beszereztem egy rendkívül agresszív kb 300 Ft-os, műanyag nyelű Lord DE borotvát, nem lettünk barátok... Majd vettem egy Lord L6-ot, ami a mai napig megvan - na őt imádom. Próbálgattam olcsóbb borotvakrémeket, szappanokat, pengéket, illetve nőtt a tapasztalatom. Nagyjából 2015 év derekára megvettem az első - egyben utolsó "komolyabb" DE-met, egy fekete nyelű Mühle R106-ot. Imádtam. Ekkorra már volt Gillette pillangós borotvám is, illetve Weishi is. 2015 vége felé, és azóta is volt pár személyes tragédia az életemben, ezek és idő hiány miatt kb. 2016-tól már sajnos csak villanyborotvát használtam.
Úgy érzem most jött el az ideje, a visszatérésnek, hiányzik a hagyományos borotválkozás

A régi készletből már csak a Lord L6 van meg és a pillangósok. De az L6 is kicsit ütött-kopott, illetve belerozsdásodott régebben egy Captain penge

Emiatt rendeltem a mai nap a Lord webshopból egy L6-ot, egy L5-öt, illetve egy Lorsd Smart DE-t, plusz 50 pengét

Ez lesz az újrakezdő szettem. Barbon borotvakrémet is vettem, de amikor a HW-ek megérkeznek, elindul majd a krém/szappan/after shave vadászat

Ha visszatalálok rendesen a későbbiekben beszerzek egy EJ DE-t vagy Mühlét, az bejött még, illetve talán (nagyon talán) egyszer bemerészkedek majd a borotvakések világába. De az még tuti messze van