Szőrmók - Köszi szépen, valójában jó hír nekem, amit írtál. Igazság szerint jelenleg a felületen általam elérhető lehetőségeket feszegetem. Ráadásul esztétikailag nem is ez áll közel hozzám, hanem a szatén. Azt gondolom, hogy az ízlésen túl egy bizonyos típusú, korú, állapotú...stb. borotvának jobban áll a t.polír, míg egy másiknak mondjuk a szatén felület. Így vagyok pl. a szegecs anyagával, méretével, fejkialakításával is.
Egyébként én is egyre inkább azt látom, hogy sokkal praktikusabb egy kevésbé csillogó penge felületet kialakítani, az talán jobban "tűri" a hétköznapi karcokat.
Sanyi - Köszi! Ezeket úgy éreztem belül, de nem fogalmaztam meg magamnak.
Visszaütött a "polimeráng"!
Belekezdtem egy felújításba, csiszolgatom mindenfélével a penge felületét és felfedeztem számomra is zavaró
karcolásokat Durvább, ipari csiszoló lappal kezdtem neki-nem emlékszem a nevére, olyan mint a mosogató szivacs-, a felvitt hosszanti karcoktól nem tudok megszabadulni, lehet, hogy hiba volt ezzel az anyaggal kezdeni, nem ismertem. Vörös színű, láttam még zöldet, lehet, hogy az finomabb és egymás után alkalmazva jól működnek?
Ingoványos talaj ez a késes borotválkozás, egy késből lett sok, kerül hozzá kő, bőr, szappanok, pamacsok, mi lesz ezután