Szerző Téma: Tcheon Fung Sing-Rasozero (és a többi)  (Megtekintve 2984 alkalommal)

Nem elérhető Joey

  • Tag
  • ***
  • Hozzászólások: 55
Tcheon Fung Sing-Rasozero (és a többi)
« Dátum: 2020. Március 15. - 18:16:48 »
A napokban került hozzám egy ilyen termék, a Barbacco változat. http://www.tfssoap.com/ Semmit nem tudtam erről a cégről és a termékeiről, csak régóta szerettem volna kipróbálni egy "dohány" illatú szappant. Az ára nem volt vészes, https://www.yourshaving.com/en/shaving-soaps/1316-rasozero-barbacco-shaving-soap-125ml.html úgy voltam vele, ha nem jön be, majd elkopik. Jött vele ugyanilyen after is. És most az első találkozás. A szappan inkább a puha típust képviseli, de enyhén vizes pamaccsal is hatalmas mennyiségű habot generál. Nem győztem szétkenni, bőven elég volt a két körre. Szuper, tartós, lehúzás után szinte egyből száraz az arcbőr, nem marad utána semmi. Az illata valami elképesztően fantasztikus! Megvan benne egy dohányos-fás illat, amely kiegészül egy édeskés-virágos illattal. Az összhatás nagyon bejön! Az after csomagolása elég egyszerű, vékony papír doboz, benne egy műanyag flaska nagy fém kupakkal, olyan, mint a piás üveg. Viszont az illata ennek is elképesztő! Hozza ugyanazt, mint a szappan, ezt a zseniálisan kikevert illatot! Elég intenzív, kell neki egy kis lecsengés, de utána is elég tartós.
Nekem nagyon bejött, és kimondottan öröm, hogy így teljesen ismeretlenül sikerült egy olyan terméket venni, amit épp szerettem volna.

Nem elérhető vimi

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 138
Re:Tcheon Fung Sing-Rasozero (és a többi)
« Válasz #1 Dátum: 2020. Június 28. - 21:19:26 »
Osztom a véleményed, én a G&C-ről vettem a másik két illatú Rasozero-t. Főleg az Agrumella nagyon bejön a citromos-friss illatával. Könnyen és gyorsan ad nagyon jó minőségű habot. Szeretem.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici