A Tech szerintem jóval kevésbé harapós mint a Slim Twist, viszont hónalj ill. test borotvának tökéletes.
Viszont megint visszatérünk oda, ami a fórum kb minden topicjának a sarkalatos pontja, hogy mi az egyéni preferenciád. Vékony-ritka borosta, erős-sűrű, ritka - erős, plusz ehhez a bőr tulajdonságai, borotválkozás gyakorisága, előkészítésre szánt idő, módszer stb stb. Mert amúgy mindenki azt tolja, hogy NEKI mi vált be, de nem biztos hogy neked is az lesz a nyerő.
Szóval ha a Slim Twist bevált, de harapósabbat akarsz, akkor javaslom vegyél egy Lord L111-et, még ha nem is tetszik külsőre.
Filléres tétel, de alaposságban, harapósságban simán hozza a Mühle R41 szintjét.
Nekem is hosszú tenyerem van, így a hosszabb-nehezebb nyelű készülékek jöttek be.
Ilyet használok évek óta, sajnos már nem kapható:
https://www.amazon.com/gp/product/B00FHIKU46/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1A feje harapósságban kb Slim Twist, vagy kicsit felette, a nyél tulajdonságai meg kb R41 Grande. Ha arra van igényem, van hozzá egy kínai "R41" fej, és a kör be is zárult.
Nekem ez a kombó kellett, majd idővel te is rájössz, hogy neked mi az ideális.
Amúgy ezt az eredeti Mühle, Edwin Jagger vonalat én akkor engedtem el végleg, amikor rájöttem milyen puha anyagból vannak. Egyszer leesik, csapnak koccan aztán mar deformálódik is. Nem vigyázni akarok rá, hanem használni.Ez is egy szempont..
Szia!
Először is nagyon szépen köszönöm a pamacsra vonatkozó ajánlásodat, tanácsodat. A pamacsokon kívűl, a RazoRock gyártó más termékei közül a Tech II-es borotvával van esetleg tapasztalatod. Megérheti esetleg a vintage Gillette England X2 Super Slim Twist mellé beszerezni, vagy hatékonyságban az is elmarad? Ha jól látom a képeken, mintha tech jellegű fejjel rendelkezne, illetve takarja a pengék teljes terjedelmét oldalirányban, bár a markolatának kialakítása vett fel bennem kérdés a csúszosság terén. Közeledik a névnapom, és valamivel meglepném magamat.
Tisztelettel, Gábor.
UI: Nem szerettem volna a kérdéseimmel szétoffolni a Kezdők, ide topikot, ezért kerestelek meg privátban.