Itt fórumon jutottam hozzá egy sima DVH szappanhoz, amit az elmúlt pár hónapban használtam.
Illatát nem tudom mihez hasonlítsam, de finom, fűszeres, férfias illat, azonban nem marad meg sokáig. Jó nagy habot lehet durrantani belőle, anélkül, hogy érdemi fogyás látszana a szappanon. Ebből hamar rá lehet jönni, hogy kemény szappanról van szó. A hab kemény, tartós, de nem hidratál jól, a síkosítása is elégséges és a szőrt sem puhítja úgy, ahogy kéne. Nem tudom tiszta szívből ajánlani, jóindulattal 3 pontot kapna, az 5-ből.
Érdekes egy szappan, mert nagyon sok vizet fel tud szívni egy idő után. Amikor elraktam a maradékot, akkor csak a szappan 67g volt. Majd 2 hét múlva gondoltam egyet és a megmaradt szappanokat fogtam és bedaráltam egybe, hogy végre eltűnjenek. Ekkor mértem le ismét a szappant és akkor már csak 34g volt.
Javaslat annak akinek ilyen szappanja van otthon. A szappan nemér le teljesen a gyári doboza aljára, így ott fel tud gyülemleni egy jó adag víz. Ebben a szappan elkezd bomlani és nyálkás trutyi keletkezik, ami szerintem nem túl higiénikus. Erre javaslom figyelni, főleg, ha más szappanokat is használtok, és emiatt ezt a szappant nem használjátok el pár hónap alatt. Ha meg ideig-óráig használjátok csak, aztán meg félre teszitek akár hónapokra is, akkor előtte ajánlott kiszárítani rendesen ezt a szappant.