Szia
Erre most nehéz válaszolnom ... mert :
1., nemrég láttam (szerintem itt a fórumon küldtek el You-s videóra valakit) , hogy a hab és pamacs kérdését mennyire
lelkesen lehet megtárgyalni és bemutatni.
meg amit akartok.
2., egy felvetés kapcsán csak egyetlen egy oldalt böngésztem át és bizony oda meg vissza vagyok, hogy a borotválkozás
fizikai valóját és a borotválkozás mechanikáját milyen részletesen lehet bemutatni és tárgyalni.
3., végre sikerült megtudnom, hogy az r41 és az r89 valószínűleg miért ad más-más hatást -
hiszen a penge, a fej szélének szögei és a bőrt benyomó képesség a bűnösek ... de ezt képpel és szögekkel mutatják
be és rajzon
(ezt egyébként kérdeztem a fórumon, de a válasz az volt, hogy , mert mások.
Azért nem próbálgatok tördelni, hanem belevágok, mert ezek nem azok a tételek, amelyek valamikor kés témában
egy időre megállították a beszerzést, illetve ha nem válik be nekem pl. a 20x5 csomag zöld Astra, ugyanannyiért szerintem
el fogom tudni adni, de elajándékozni biztosan.
Ráadásul szokatlanul gyorsan jönnek meg a rendeléseim, egy hétnél eddig egy sem volt több .... csak el ne kiabáljam ... kezd
a nem létező polcom telni. (de még versengeni sem akarok olyanokkal, mit amit a habos videón látni valakinél a polcon .....ha nem volt ott
20-30 pamacs, akkor egy sem)
Elszaladt ló alattam ezzel a sok szöveggel, bocs .... ennyi meg egy bambi.
Tanto
Én biztos először kipróbáltam volna a borotvát egy félbetört pengével, mielőtt rendelek egy csomag gyárilag felezettet, de nem vagyunk egyformák... a Derby Premium egész verziója sztem rendben van, a felest nem tudom...