Lehet, hogy túl van misztifikálva, de mégis nálam a Derby nyerő, a Wilkinson nagyon nem. Rögtön kétféle ember, kétféle penge.
Pont azt mondom, hogy szerintem nem kétféle ember, hanem kétféle technika. Ugyanaz az ember maradsz később is, de a technikád változhat. Akkor talán jó lesz a Wilkinson.
Semmi gond nincs azzal, ha mindenki megtalálja neki mi a jó és azt használja. Csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ez nem úgy egyéni mint a cipőméret felnőttkorban, hanem simán változhat. Sokat is.
Arról nem is beszélve, hogy adott penge az egyik készülékben jó, másikban sz@rt se ér. (pl nálam a Wilkinson penge a műanyag Wilkinson DE készülékben a legjobb, másba már bele se teszem)
Ki tudja, mit fogsz gondolni egy év múlva. A Wilkinson a legrühelltebb pengéim között volt, akármiben. Első DE-m egy műanyag Wilkinson volt, hozzá adott pengével, ott majdnem feladtam ezt a wetshaving dolgot, mert azt gondoltam ez valami modern önsanyargatási forma. Aztán megbarátkoztunk, először a borotvával, aztán a pengéikkel. Kellett hozzá másfél év, azaz kb 4-500 borotválkozás.