"Nem irigyellek a bőröddel, ha ennyire ki lehet készíteni. Mivel állandóan váltogatom a hardvert, nekem is gyakran sikerül így-úgy összeaprítanom magam, de két nap alatt, a következő alkalomra a legrosszabb harci sebek is regenerálódnak. Mondjuk cserébe legalább rohadt aknés a fejem, mint egy kiskamasznak."
[/quote]
Ott követtem el a hibát, hogy egy jól bevált kombináció után elkezdtem kísérletezgetni. Most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel a többi márka, többi hardver. Az R41-es zöld Astra-val nálam egy jól bevált kombináció, és azt mondom, hogy nem megyek tovább, mert felesleges és értelmetlen. Egyrészt fölös pénzkidobás, másrészt meg ha valami beválik, akkor minek kísérletezgessek jobbra-balra? Az a baj ezzel a borotválkozási szenvedéllyel, hogy ha az embert nagyon elkapja ez a bizonyos hév, akkor elkezd össze-vissza mindenfélét kipróbálgatni, aztán persze gyakorta pórul is jár. Ahogy én is. Nálam eddig a hegeket és sebeket leggyorsabban a Vergulde Hand timsó hozta rendbe. Kár, hogy csak 1 hét kenegetés után jutott eszembe, hogy mi lenne, ha csak timsóval kezelném... A Neogranormon sem segített. A timsó egy-kettő leszárítja és összehúzza a sebeket.