Na, találtatok a vállalkozói piac, 11-s felöli oldalán?
Nekem sikerült vennem egy csomag Zöld Astrát a feljárónál lévő bejáratnál rögtön jobb oldalt az első bódénál 250 forintért! Nem akartam többet hogy maradjon Pazzonak is, meg amúgyis van még 2 db. 7 Astrával talán még ilyen rossz bőrrel is kihúzok egy 20-30 alkalmas tanulójáratot ahogy Te is tanácsoltad. (ennyi idő alatt csak belejövök) Az első soron a kínai teljesen ki volt fogyva, viszont volt Brut AS nála 850 forintért! A kínai bódéjától egyel visszább a nénitől pont előttem vette meg valaki az utolsó csomag Astrát, nála 200 forint, de állítása szerint a héten kap szállítmányt, viszont vettem Nála egy tubus Barbon krémet amivel már csináltam is egy teszt pamacsolást. (imádom az illatát) Pazzo levelét későre kaptam meg, tehát szépen elidőztem, de megérte.. Amúgy a DM gyászosan ki van fogyva DE kiegészítőkből, a szép leány azt sem tudta hogy miről beszélek!
Lehet hogy holnap visszamegyek a nénihez ahol vettem a krémet és megveszem az AS változatot is, az 480 pénz, a krém 380.. Szerintem ezek lesznek most a betanuló kellékeim, ma este már borotválkozom is! Köszönöm Neked is a tanácsokat!