Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308884 alkalommal)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
Re:Lord
« Válasz #1050 Dátum: 2016. Február 10. - 09:13:16 »
Ez ilyen -ahogymegjönegybőlkuka- cucc sztem.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Szilar6d

• Új tag
  • *
« Válasz #1051 Dátum: 2016. Február 15. - 14:46:14 »
Sziasztok
Szeretnék venni l5-l6-ot tatabánya környékén, van valakinek ötlete? Vagy marad a rendelés!?

Nem elérhető Szilar6d

• Új tag
  • *
« Válasz #1052 Dátum: 2016. Február 19. - 21:05:15 »
Szia!
Szerintem rendeld meg!

Nem elérhető daróc

• Törzstag
  • ARKO-t tartósan használó, tapasztalttal bíró
« Válasz #1053 Dátum: 2016. Március 05. - 08:59:58 »
A fején már most elég hiányos a króm. A leírás alapján rozsdamentes acél... A penge esetleg.

Üdv

Á
Bizony nem kell felülni egy műanyagon lévő látszatkrómozásnak
...Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen,
 ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Nem elérhető rob

• Tag
« Válasz #1054 Dátum: 2016. Április 18. - 16:20:33 »
„Azt ismered, hogy egy pasi kiesett az ötvenedik emeletről?
Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát:
eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1055 Dátum: 2016. Április 18. - 16:34:11 »
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető rob

• Tag
« Válasz #1056 Dátum: 2016. Április 18. - 16:41:42 »
Köszi!
„Azt ismered, hogy egy pasi kiesett az ötvenedik emeletről?
Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát:
eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben..."

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1057 Dátum: 2016. Április 18. - 17:02:37 »
(szerintem)

Nem elérhető Narakh

• Törzstag
« Válasz #1058 Dátum: 2016. Április 21. - 22:43:10 »
Sziasztok!

Egy ideje kacérkodom már egy DE gondolatával, de csak mostanra érett meg az elhatározás, hogy próbát tegyek vele. Az igazat megvallva, egészen a közelmúltig elég hektikusan alakultak a borotválkozási szokásaim, de a fejlődő igényességem munkám miatt immár szükségét látom a rendszeresebb karbantartásnak. Zömmel eldobható borotvákat használtam, amikkel egyrészt nyűgnek érzem a procedúrát, másrészt a bőröm sem igen rajong érte (érzékeny a nyakam). Azt remélem, hogy ha még utóbbinak esetleg idő kell is, előbbin talán segít, ha kicsit szertartásosabb keretet kap. :)

A költséghatékonyság nevében a Lord L6-ot néztem ki - amennyire kivettem, kezdőknek inkább őt ajánljátok az L5-tel szemben. A problémám az, hogy a forgalmazó átvevőpontja helyileg kicsit kiesik. Régebbi hozzászólások közt olvastam, hogy edrosetól ezek a borotvák beszerezhetők (voltak). Ez az opció netán még nyitott? Amennyiben pedig nem - és ez már a készülék utáni másik lényeges kérdés -, jó választás lehet mellé a forgalmazótól egy pakk Super Chrome penge? Vagy esetleg jobban teszem, ha inkább Astrát, Derby-t keresek kezdésnek (szubjektív, tudom)?

Zárszóként továbbá azt is köszönettel veszem, ha ajánlotok hasonlóan pénztárcabarát krémet/szappant és pamacsot. :)

Attila
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1059 Dátum: 2016. Április 21. - 22:56:14 »
En szivesen megszabadulnek az L6-omtol. Az enyem nem selejtes (itt olvashatsz ilyenrol is) Bar ebben az arban inkabb a SlimTwistet javasolnam akkor mar. Vagy a nikkel Tech-et. (Az Eladban hirdetem oket ;-) de biztos van ott mas is, masnal )
Amugy L6-ot kapsz ExtraMetalban is (en ott vettem anno) igaz ott joval dragabb (ketto-fel)
Es ha esetleg erdekelne valamelyik Gillette, szivesen rakok melle kek meg zold Astrat mintanak.
... Reklamot hallottak ...

Nem elérhető Narakh

• Törzstag
« Válasz #1060 Dátum: 2016. Április 22. - 00:37:57 »
En szivesen megszabadulnek az L6-omtol. Az enyem nem selejtes (itt olvashatsz ilyenrol is) Bar ebben az arban inkabb a SlimTwistet javasolnam akkor mar. Vagy a nikkel Tech-et. (Az Eladban hirdetem oket ;-) de biztos van ott mas is, masnal )
Amugy L6-ot kapsz ExtraMetalban is (en ott vettem anno) igaz ott joval dragabb (ketto-fel)
Es ha esetleg erdekelne valamelyik Gillette, szivesen rakok melle kek meg zold Astrat mintanak.
... Reklamot hallottak ...

Köszönöm, hogy írtál, de első blikkre mindenképp újban gondolkodom. Attól függetlenül, hogy biztosan megvan a vintage szépsége. :)
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1061 Dátum: 2016. Április 22. - 05:46:32 »
A lotd webshop bol fele annyi az uj mint az extrametalbol. Mindenkeppen onnan probalkoznek.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1062 Dátum: 2016. Április 22. - 06:13:45 »
A lotd webshop bol fele annyi az uj mint az extrametalbol. Mindenkeppen onnan probalkoznek.

Én meg inkább venném a nem klónt.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1063 Dátum: 2016. Április 22. - 07:40:39 »
Lordshop+futar = EM

Amugy mondtam en hasznalt L6-ot is. (nem hasznaltam 10x, ezzel el is arultam, nekem mennyire volt erdekes) az nem vintidzs vonal :D

Bbuffy egy masik topikba irta, hogy o sok-sok olvasas utan egy EJ DE89-et vett. Szerintem ez a jo irany. Lord L111 400ert, regi Gillette-bol valami ami tetszik, vagy egy EJ vagy M betus.

Tudom, olcso lenyen meg franko, de ...

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1064 Dátum: 2016. Április 22. - 08:02:02 »
Csak hogy valami hasznosat is valaszoljak, a Super Chrome jo eles de baratsagos penge. Mas mint az Astra vonal, ugyhogy nyugodtan vegyel azokbol is ;) a Derby-t itt inkabb leszolni szoktak, en nem probaltam. Kek-feher Lord-dal van rosszabb tapasztalatom, de olyat is hallottam, hogy valakinek jol mukodik.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici