Sziasztok!
Egy ideje kacérkodom már egy DE gondolatával, de csak mostanra érett meg az elhatározás, hogy próbát tegyek vele. Az igazat megvallva, egészen a közelmúltig elég hektikusan alakultak a borotválkozási szokásaim, de a
fejlődő igényességem munkám miatt immár szükségét látom a rendszeresebb karbantartásnak. Zömmel eldobható borotvákat használtam, amikkel egyrészt nyűgnek érzem a procedúrát, másrészt a bőröm sem igen rajong érte (érzékeny a nyakam). Azt remélem, hogy ha még utóbbinak esetleg idő kell is, előbbin talán segít, ha kicsit szertartásosabb keretet kap.
A költséghatékonyság nevében a Lord L6-ot néztem ki - amennyire kivettem, kezdőknek inkább őt ajánljátok az L5-tel szemben. A problémám az, hogy a forgalmazó átvevőpontja helyileg kicsit kiesik. Régebbi hozzászólások közt olvastam, hogy
edrosetól ezek a borotvák beszerezhetők (voltak). Ez az opció netán még nyitott? Amennyiben pedig nem - és ez már a készülék utáni másik lényeges kérdés -, jó választás lehet mellé a forgalmazótól egy pakk Super Chrome penge? Vagy esetleg jobban teszem, ha inkább Astrát, Derby-t keresek kezdésnek (szubjektív, tudom)?
Zárszóként továbbá azt is köszönettel veszem, ha ajánlotok hasonlóan pénztárcabarát krémet/szappant és pamacsot.
Attila