Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308724 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:Lord
« Válasz #165 Dátum: 2011. Április 21. - 10:51:51 »
Köszi, köszi!  :)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #166 Dátum: 2011. Április 21. - 18:05:38 »
...szóval mégsem viaszt kapott végül, mert a viasz alatt beázott a fa... hanem faolajat:

Az anyaga dió geszt.
Most próbáltam először Lordot (zöld-sárga classic pengével) és
nagyon jó!
Jobb, mint a Super Adjustable... és majdnem olyan szép.  ;)
Ilyen eredményt eddig csak 3 pengéssel tudtam elérni.

Nem elérhető gas

• Törzstag
« Válasz #167 Dátum: 2011. Április 21. - 18:15:15 »
Nagyon szép lett ;)

Nem elérhető toxin

• Törzstag
« Válasz #168 Dátum: 2011. Április 21. - 18:16:21 »
Nagyon szép lett a nyél! Gratulálok! ;)
"Buy the ticket, take the ride..." /Hunter S. Thompson/

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #169 Dátum: 2011. Április 21. - 22:03:27 »
Köszi.
Én nem ismerek esztergályost, így csiszolókoronggal készítettem... a tűzifánkból.

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #170 Dátum: 2011. Április 21. - 22:27:08 »
Szivesen elofizetnek egy ilyen egyedi kivitelezesre.
Ebbe a szived lelked benne,el is hiszem hogy jobb borotvalkozast
kapsz mint barmi massal.
Grat.
when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #171 Dátum: 2011. Április 22. - 18:58:56 »
Kedves GBotond,

Tényleg szép lett. Mivel eresztetted be?
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #172 Dátum: 2011. Április 22. - 20:21:39 »
Az IKEA-ban kapható faápoló olajjal.
Híg, nincs szaga és bírja (a késeim nyelén) a mosogatószeres mosogatást is.

Nem elérhető Talador

• Törzstag
« Válasz #173 Dátum: 2011. Április 29. - 09:09:10 »
Basszus, tegnap kipróbáltam a kék SS pengét. L6-om van, eddig bevált. Most viszont ez a penge a nyakamon szép munkát végzett. Megszámolhatatlan sok pontvérzésem lett, ami egy nagy Amazonas szerű folyammá vált a nyaki vérgyűjtő területen. Járt már valaki így? Esetleg túl kényes vagyok? :)
"Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, amedig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig - hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen..."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #174 Dátum: 2011. Április 29. - 16:05:52 »
Nem, igen.  :)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #175 Dátum: 2011. Április 29. - 18:53:49 »
Basszus, tegnap kipróbáltam a kék SS pengét. L6-om van, eddig bevált. Most viszont ez a penge a nyakamon szép munkát végzett. Megszámolhatatlan sok pontvérzésem lett, ami egy nagy Amazonas szerű folyammá vált a nyaki vérgyűjtő területen. Járt már valaki így? Esetleg túl kényes vagyok? :)

Ez már olyan brutálisan is hangzik, hogy érdemes lenne megvizsgálni azt a pengét, hogy mi történt vele, illetve a technikádat, mozdulataidat. A penge mostanra biztosan lúdas, talán ha mikroszkóp alatt megnéznéd, lehet kiderülne mi is volt a gond... őt is sajnáljuk már kicsit, ő is valami hasonlót írhatott a pengék fórumán! :) "Basszus Gyerekek!, micsoda nyakat fogtam ma reggel ki!?" :)

A kutyások szokták mondani, hogy ha egy kutya megharapja a gazdáját, 99%-ban mindig a gazdi a hibás...  ;D Egy százalékban van csak a kutya "megveszve"... Tehát érdemes megnézni annak a pengének az előéletét, nem volt e lekoccolva véletlenül, vagy nem nyomtad túlságosan a bőrödhöz, vagy nem volt megfelelő az előkészítés, illetve mondok még egy faktort is, ami nálam pl. komoly szempont, hogy fél/háromnegyed napos borostára nem tudok rányomulni valamilyen probléma nélkül... és tök mindegy milyen pengét használok... Aztán találkoztam olyannal is, hogy maga a penge volt selejtes, de azt viszont lehet érezni már amint hozzákezdesz...

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #176 Dátum: 2011. Április 29. - 21:10:16 »
...illetve mondok még egy faktort is, ami nálam pl. komoly szempont, hogy fél/háromnegyed napos borostára nem tudok rányomulni valamilyen probléma nélkül... és tök mindegy milyen pengét használok...

Jeez, fél/háromnegyed naposra? Ha 24 óra múlva borotválkoznom kell, már attól reszketek egy nappal előtte...   :o

Nem elérhető Talador

• Törzstag
« Válasz #177 Dátum: 2011. Április 30. - 08:21:37 »

Ez már olyan brutálisan is hangzik, hogy érdemes lenne megvizsgálni azt a pengét, hogy mi történt vele, illetve a technikádat, mozdulataidat. A penge mostanra biztosan lúdas, talán ha mikroszkóp alatt megnéznéd, lehet kiderülne mi is volt a gond... őt is sajnáljuk már kicsit, ő is valami hasonlót írhatott a pengék fórumán! :) "Basszus Gyerekek!, micsoda nyakat fogtam ma reggel ki!?" :)

A kutyások szokták mondani, hogy ha egy kutya megharapja a gazdáját, 99%-ban mindig a gazdi a hibás...  ;D Egy százalékban van csak a kutya "megveszve"... Tehát érdemes megnézni annak a pengének az előéletét, nem volt e lekoccolva véletlenül, vagy nem nyomtad túlságosan a bőrödhöz, vagy nem volt megfelelő az előkészítés, illetve mondok még egy faktort is, ami nálam pl. komoly szempont, hogy fél/háromnegyed napos borostára nem tudok rányomulni valamilyen probléma nélkül... és tök mindegy milyen pengét használok... Aztán találkoztam olyannal is, hogy maga a penge volt selejtes, de azt viszont lehet érezni már amint hozzákezdesz...

Eddig semmi baj nem volt. Semmi irritáció nem volt, semmi pontvérzés. Ebből gondolom, hogy valószínűleg megtaláltam a helyes technikát, de attól még lehet, hogy elbaltáztam valamit. :) Lehet, hogy a 24 órás borosta miatt volt a dolog, de azért mentem rá, mert eddig is tettem és hiba nem volt. No mindegy, azért nem dől össze a világ, majd még tesztelgetem egy picit aztán elválik.
"Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, amedig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig - hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen..."

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #178 Dátum: 2011. Május 01. - 21:46:41 »
Erdekesseg keppen...
Sogorom kikunyeralt tollem egy L5 borotvat,es kezdesnek egy csomag Derby penget.
A furcsa az egeszben az az hogy a beuzemelesenel az L5-nek az aljat,
ami felnyomja a penge reszet,azt nem szerelte fol,csak a fogantyut csavarta kozvetlenul
a pengere.
Azt hittem hogy viccel,es elmondta hogy 20 eves koraban az apjatol ramaradt egy De
borotva,de 2 resz volt csak meg,az alja nem.
Igy megszokasbol,es rutinbol felcsavarozta es nekiallt borotvalkozni.
Ezt a pillanatot nem vartam meg mert veszelyesnek tartottam,meg ranezni is igy az L5-re.

Ha erdekel valakit a Thriller,elmondhatom hogy happy end lett-e a vege vagy horrorba illo.
A tortenet folytatasara holnap derul feny.

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #179 Dátum: 2011. Május 02. - 08:50:08 »
Epsegben meguszta a veres jelenetet.
azt mondja hogy eles kessel is borotvalkozott hajdanan.
Van bor a kepen:)/jo vastag/

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici