Basszus, tegnap kipróbáltam a kék SS pengét. L6-om van, eddig bevált. Most viszont ez a penge a nyakamon szép munkát végzett. Megszámolhatatlan sok pontvérzésem lett, ami egy nagy Amazonas szerű folyammá vált a nyaki vérgyűjtő területen. Járt már valaki így? Esetleg túl kényes vagyok?
Ez már olyan brutálisan is hangzik, hogy érdemes lenne megvizsgálni azt a pengét, hogy mi történt vele, illetve a technikádat, mozdulataidat. A penge mostanra biztosan lúdas, talán ha mikroszkóp alatt megnéznéd, lehet kiderülne mi is volt a gond... őt is sajnáljuk már kicsit, ő is valami hasonlót írhatott a pengék fórumán!
"Basszus Gyerekek!, micsoda nyakat fogtam ma reggel ki!?"
A kutyások szokták mondani, hogy ha egy kutya megharapja a gazdáját, 99%-ban mindig a gazdi a hibás...
Egy százalékban van csak a kutya "megveszve"... Tehát érdemes megnézni annak a pengének az előéletét, nem volt e lekoccolva véletlenül, vagy nem nyomtad túlságosan a bőrödhöz, vagy nem volt megfelelő az előkészítés, illetve mondok még egy faktort is, ami nálam pl. komoly szempont, hogy fél/háromnegyed napos borostára nem tudok rányomulni valamilyen probléma nélkül... és tök mindegy milyen pengét használok... Aztán találkoztam olyannal is, hogy maga a penge volt selejtes, de azt viszont lehet érezni már amint hozzákezdesz...