Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308709 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Lord
« Válasz #225 Dátum: 2011. Június 27. - 07:45:28 »
 :crazy: Nem, hanem a nagy testvér Gillette által is sikerre vitt rövidített nyelű esetleg hordozható tasakos megoldásra. A házi pimpelés helyett.

SicTransit éltárs! A grátisz penge helyett egy összehajtogatott repjegyre gondolsz, mint utazós kiadás?  :fetreng: :sör:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #226 Dátum: 2011. Június 27. - 11:33:08 »
Hogyan rövidítetted le?
A nyél utolsó szakaszát eltávolítottam, (bár ez a képen nem látszik) a felületet legömbölyítettem és két fokozatban felpolíroztam.

Mi a bajod a házi pimpeléssel???
Ez a lényeg! Ha mindent készen megkapsz, nem olyan érdekes az egész... rögtön keresed a következőt.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 27. - 11:38:31 írta GBotond »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #227 Dátum: 2011. Június 27. - 12:35:39 »
Honnan veszed, ezt? Nekem nincs bajom, a házi pimpeléssel meg pláne. Ne tessék minden bokor mögött vérsárkányt a hozzászólásokban fikázást keresni.

Azért is kérdeztem, hogy hogy hogyan készítetted, mert én is szeretnék egy utazós Lord L6-ot, de ha van vagy lesz gyári megoldás, arról szeretnék tudni.

Mi a bajod a házi pimpeléssel???
Ez a lényeg! Ha mindent készen megkapsz, nem olyan érdekes az egész... rögtön keresed a következőt.
God shave the queen

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #228 Dátum: 2011. Június 27. - 13:30:01 »
vérsárkányt
...az meg milyen? Rosszabb, mint a vérnyúl?

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #229 Dátum: 2011. Június 27. - 15:55:54 »
Penge kartárs: Várható utazós kiadás az L6-ból, vagy bármely más Lord készülékből?
.. és akkor a komolytalan válasz:
Nem tudok róla, hogy létezne ilyen, vagy tervben lenne, a hosszított nyelű L6 is egy újdonság volt számomra, nem is tudjuk rendelni, mivel nem az Európai piacra készült. Mindenesetre, most már tudom miért... még az M helyett is S kéne... :D Ebből kiindulva lehet, hogy létezik, LP1822S is csak én vagyok tájékozatlan. 

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #230 Dátum: 2011. Július 03. - 19:59:42 »
Lord L6 Soluna Travel Edition.

A fiokban volt ket menthetetlen feju Soluna, illetve egy teljesen jo allapotu is. Gondoltam egy mereszet, mi lenne, ha ratennem az L6-t fejet es kesz a Travel Edition. Egy apro gond van, a doboz eredeti alapotaban nem csukodik, ha az L6-t fej van a nyelen. Nemi innovacioval azt is sikerult megoldani. A doboz tetejen belul van egy nehany mm-es kis pocok, eredeti szerep az lenne, hogy a nyelet ne hagyja a dobozban mozogni. Azt egy kombinalt fogoval szepen letortem es kesz az utazos L6-t.
 :borz2:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #231 Dátum: 2011. Július 03. - 21:34:03 »
toz- Gratula! Azonban vigyázz, hogy az a kis pocok nehogy megnőjön!  ;D

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #232 Dátum: 2011. Július 03. - 22:53:51 »
Penge: lehet inkabb aludni kene... de nem ertem a viccet...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #233 Dátum: 2011. Július 22. - 09:52:39 »
Urak,

teszteltem a Lord Super Chrome-ot és tetszett. A zöld Lord és a Captain után kicsit félve tettem be a borotvába (a zöld nagyon húzott újonnan is, a Captain-nel meg lehetett borotválkozni, de nem okozott túl nagy örömöt), de azt kell mondjam kellemesen csalódtam. Nagyon jól vitte a borostát, nem húzott, nem irritált és jól tartja az élét: most borotválkoztam meg vele negyedszer (nálam ez nem rossz eredmény, mert 3-4 borotválkozás után szinte mindig pengét cserélek, ha egy icipici húzást is tapasztalok). Szóval nálam az ajánlott kategória. Simán felveszi a versenyt a sárga Gillette-tel vagy az Astrával, vagy akár a Crystal-lal is.

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #234 Dátum: 2011. Augusztus 07. - 18:20:39 »
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok, nagyjából átnyálaztam a fontosabb dolgokat (bevallom őszintén elég felületes voltam, ami érdekelt annak utánakerestem, és pár információval is gazdagabb lettem ;D ).
21 éves létemre kicsit meguntam már a mach3 féle borotvákat, pedig volt minden féle, rezgős, 3 pengés, 4 pengés stb...
Szóval úgy gondoltam, hogy nagyapámhoz hasonlóan kipróbálnám a DE borotvák adta élményt :)
Annyi problémám van, hogy mint fent leírtam, viszonylag új vagyok ilyen téren, de több forrásból úgy olvastam/hallottam, hogy a Lord borotvakészülékek, és pengék olcsók, és mégis viszonylag jó minőséget nyújtanak (nyilván nem lehet összehasonlítani egy több 10 ezerbe kerülő készülékkel).
Szeretnék venni egy borotvakészüléket, a pamacsról meg a szappanról még nem döntöttem, bár az is jópofa kis  :P Annyi lenne a kikötés, hogy ha esetleg mégsem jön be a dolog (elég érzékeny a bőröm, államnál sokszor kipattog), akkor se legyen óriási érvágás az az összeg amit ezekre költöttem.
Szóval tudnátok ajánlani egy érzékeny bőrrel rendelkező kezdőnek, egy készüléket és pengét hozzá? (esetleg ha van olcsón pamacs, szappan, vagy paszta, amivel már érdemes próbálkozni, azt is szívesen veszem:)
Előre is köszönöm!
EDIT: Közben észrevettem, hogy van egy pont ilyen topic is, szóval elnézést a hsz-ért, de ettől függetlenül akinek vannak kiegészítési ötletei, nyugodtan írja le :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. Augusztus 07. - 18:27:31 írta pintadam »

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #235 Dátum: 2011. Augusztus 07. - 20:14:27 »
Szia Ádám,

valóban a kezdők ide a Te barátod, dióhájban az én tapasztalataim, ajánlásom:

Készülék: LORD L6 vagy Smart Ed-től, ha elérhető, ha nem, akkor Extrametál, vagy keres topic. Hajszálnyival még megbocsátóbb, mint az L5, de az sem agresszor ám!

Penge: Ha erős a borostád, akkor elsőre Super Chrome, szintén Edtől, ha nem hasonlítható egy vaddisznóhoz, akkor bármelyik Lord, vagy Bic Platinum is megteszi.

Krém: Palmolive Sensitive vagy Wilkinson Sensitive a Müllerből.

vagy ha szappant preferálsz, akkor Mühle/Edwin Jagger aloe.

Pamacs: Háát, olcsón nehéz jót ajánlani, ha érzékeny a bőröd, hiszen ide egy gerincesebb, de mégis finom végű borz kellene, talán a Frank Shaving és tsai az ebay-ről, Kínából. Kipróbálhatod a HJM borzot is, de az többünket szúr(t), így nemigazán ajánlott érzékeny bőrre.

SicTransit
God shave the queen

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #236 Dátum: 2011. Augusztus 07. - 21:43:48 »

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #237 Dátum: 2011. Augusztus 08. - 00:28:13 »
Lord L6 Soluna Travel Edition.

A fiokban volt ket menthetetlen feju Soluna, illetve egy teljesen jo allapotu is. Gondoltam egy mereszet, mi lenne, ha ratennem az L6-t fejet es kesz a Travel Edition. Egy apro gond van, a doboz eredeti alapotaban nem csukodik, ha az L6-t fej van a nyelen. Nemi innovacioval azt is sikerult megoldani. A doboz tetejen belul van egy nehany mm-es kis pocok, eredeti szerep az lenne, hogy a nyelet ne hagyja a dobozban mozogni. Azt egy kombinalt fogoval szepen letortem es kesz az utazos L6-t.

Szerintem Penge a nyegylabu üregi kisallatra gondolt,nevezetesen a Pocok-ra.  :sör:
En is ekezet nelkul nyomom,igy sokszor voltak mar jo vicces mondataim,mint az utolag kiderult :)

when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #238 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 22:16:29 »
Szia Ádám,

valóban a kezdők ide a Te barátod, dióhájban az én tapasztalataim, ajánlásom:

Készülék: LORD L6 vagy Smart Ed-től, ha elérhető, ha nem, akkor Extrametál, vagy keres topic. Hajszálnyival még megbocsátóbb, mint az L5, de az sem agresszor ám!

Penge: Ha erős a borostád, akkor elsőre Super Chrome, szintén Edtől, ha nem hasonlítható egy vaddisznóhoz, akkor bármelyik Lord, vagy Bic Platinum is megteszi.

Krém: Palmolive Sensitive vagy Wilkinson Sensitive a Müllerből.

vagy ha szappant preferálsz, akkor Mühle/Edwin Jagger aloe.

Pamacs: Háát, olcsón nehéz jót ajánlani, ha érzékeny a bőröd, hiszen ide egy gerincesebb, de mégis finom végű borz kellene, talán a Frank Shaving és tsai az ebay-ről, Kínából. Kipróbálhatod a HJM borzot is, de az többünket szúr(t), így nemigazán ajánlott érzékeny bőrre.

SicTransit
Talán kicsit nem voltam tisztában a fogalmakkal.  Úgy értettem, hogy érzékeny a bőröm, hogy pl az államnál, és a bajuszvonal sarkában ki szokott pattogni másnapra, harmadnapra. De Amúgy WTG-vel szoktam borotválkozni, MACH3 készülékkel, aztán amikor még elég bökős vagyok, ott még átmegyek rajta ATG is. Mondjuk az államon pont nem. De borotválkozás után nem ég az arcom, nem is piros, meg ilyenek.
Esetleg ezzel a kiegészítéssel, van még valami amire figyelnem kellene?:) Szeptember október környékén fogom szerintem rászánni a pénzt, addigra rendeződnek a dolgok körülöttem :)

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #239 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 11:40:46 »
Szép jó napot  ;D

Azt hiszem csoda történt :D  Naponta tudok borotválkozni a Lord borotvámmal.   :borotva:
És nincsen pontvérzés, és arcpír sem.   

Szálíránnyal megegyező irányban borotválkozom és minden oké.  :P

Gillete fusionnal borotválkoztam évekig de ennek vége  ;D
Sajnos akkor a technikám az volt hogy száliránnyal ellentétes irányban is használtam, de volt hogy vérzett, volt hogy rossz volt  :) 

Most meg naponta tudok ezzel a borotvával borotválkozni és hálistennek eddig egyetlen egyszer sem vágtam meg magamat vele  :) 

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici