Sziasztok!
Új fórumozó vagyok, nagyjából átnyálaztam a fontosabb dolgokat (bevallom őszintén elég felületes voltam, ami érdekelt annak utánakerestem, és pár információval is gazdagabb lettem
).
21 éves létemre kicsit meguntam már a mach3 féle borotvákat, pedig volt minden féle, rezgős, 3 pengés, 4 pengés stb...
Szóval úgy gondoltam, hogy nagyapámhoz hasonlóan kipróbálnám a DE borotvák adta élményt
Annyi problémám van, hogy mint fent leírtam, viszonylag új vagyok ilyen téren, de több forrásból úgy olvastam/hallottam, hogy a Lord borotvakészülékek, és pengék olcsók, és mégis viszonylag jó minőséget nyújtanak (nyilván nem lehet összehasonlítani egy több 10 ezerbe kerülő készülékkel).
Szeretnék venni egy borotvakészüléket, a pamacsról meg a szappanról még nem döntöttem, bár az is jópofa kis
Annyi lenne a kikötés, hogy ha esetleg mégsem jön be a dolog (elég érzékeny a bőröm, államnál sokszor kipattog), akkor se legyen óriási érvágás az az összeg amit ezekre költöttem.
Szóval tudnátok ajánlani egy érzékeny bőrrel rendelkező kezdőnek, egy készüléket és pengét hozzá? (esetleg ha van olcsón pamacs, szappan, vagy paszta, amivel már érdemes próbálkozni, azt is szívesen veszem:)
Előre is köszönöm!
EDIT: Közben észrevettem, hogy van egy pont ilyen topic is, szóval elnézést a hsz-ért, de ettől függetlenül akinek vannak kiegészítési ötletei, nyugodtan írja le