Sziasztok!Lehet, hogy erre kéne egy "hack" vagy "módosítás" topikot indítani. ...Azt gondoltam, hogy ha megnövelem a penge és a távtartó közötti részt ...egyszerűen lecsiszoltam egy szalag csiszolóval a végén meg felpolíroztam. Nagyjából annyit amennyi a redők mérete lehetett kb 0.5 mm
Idézetet írta: waka - 2014. Október 03. - 20:48:52Sziasztok!Lehet, hogy erre kéne egy "hack" vagy "módosítás" topikot indítani. ...Azt gondoltam, hogy ha megnövelem a penge és a távtartó közötti részt ...egyszerűen lecsiszoltam egy szalag csiszolóval a végén meg felpolíroztam. Nagyjából annyit amennyi a redők mérete lehetett kb 0.5 mm...és milyen lett a kis agressor?Harapósabb, alaposabb lett?...vagy már csak tapétát lehet vele leszedni?Én távtartón gondolkoztam r89nél óvatosan pár tized mmben mivel bár nem rossz borotva,de lehetne alaposabb.+5mm elég brutál lehet.
Vagy Lord webshop. A Captain amúgy érdekességnek elmegy, de nem akkora szenzáció, kipróbálod és aztán konstatálod hogy ilyen is van
Sziasztok! 4 honapja gazdagítom a DE használok táborát, azota a forum olvasoja vagyok szinte napi rendszerességgel! Imádok igy borotválkozni, ilyen babapopsi arcom sosem volt! 2 hete jöttem haza németből, ott vettem a műanyag Wilkit annyi jot irtatok a Lordrol hogy első dolgom volt egy L6-ot rendelni Egy SC pengével használom, használnám, ugyanis már 4 borotválkozáson is tul vagyok vele, de valamiért nem produkálja azt amit a Wilki! Nem erős a szőrzetem mégis min 3x kell átfutnom a képemen, de még igy sem az az eredmény amit szeretnék, mitha kicsit tépné a szőrt! Mi lehet a gond vagy mit nem csinálok jol, vagy kifogtam egy rossz kidolgozású Lordot? A Wilkinel milyen jellegű feje lehet? Köszi sracok
Mit tudok csinálni ? Tudom hogy nem ér sokat, de számomra nagyon ott volt.