Éltársak,
Megvolt az L6 első bevetése. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla!
Méretéhez képest picit könnyűnek tűnt, de már a tegnapi pengebehelyezésnél, ismerkedésnél kiderült számomra, hogy nagyon is a kezemre áll. Valahogy már akkor éreztem, hogy nem fogok csalódni benne. De hát a puding próbája az evés. Kora reggel letusoltam és nekiestem a 4 napos szőrzetemnek. Úgy vitte, hogy csak na... Komolyan, ilyen simaságot talán még életemben nem tudtam elérni vagy csak nagyon kevésszer. Asszonyteszt: "De jó puha" és simi, puszi egy ideig
Szóval úgy érzem, 2 hónap DE használat után, és úgy hogy ez a negyedik készülékem, végre révbe értem! Nem mondom, hogy soha többet nem veszek új borotvát (nem lehet leállni), de az L6-nak biztos helye lesz a polcomon! Az előtte nyúzott Weishihez képest egy álom. Pedig azzal is szépen meg tudtam borotválkozni. De úgy látszik a Merkur fej a nekem való
Persze vétettem egy kisebb vágást az államnál, meg lett pár pontvérzés, de ezt betudom az első használatnak, ha ráérzek a helyes szögre vele, akkor non plus ultra.
Mindenkinek ajánlom aki még nem próbálta.
Köszönet a Lordnak, hogy megalkotta, köszönet Pengééknek, hogy 2 nap alatt eljuttatták hozzám
L6 forever