Szerző Téma: Újonnan vásárolható kések  (Megtekintve 284667 alkalommal)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
Re:Újonnan vásárolható kések
« Válasz #330 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 21:20:20 »
Új kés az eBayről a timber rattler, olcsóért? Ha igen, akkor 99% eséllyel pakisztáni fémhulladék, és valóban semmire nem lesz jó. A másik az totál jónak tűnik, annak csak egy élezés kell és lehet is használni.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #331 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 21:42:32 »
Új kés az eBayről a timber rattler, olcsóért? Ha igen, akkor 99% eséllyel pakisztáni fémhulladék, és valóban semmire nem lesz jó. A másik az totál jónak tűnik, annak csak egy élezés kell és lehet is használni.
Nem akartam kimondani, de a formája alapján én is pakisztánira tippelek.

Nem elérhető Diszi

• Új tag
  • *
« Válasz #332 Dátum: 2011. December 28. - 13:12:16 »
Kedves Urak,

Par honap DE borotvalkozas utan komolyan elgondolkodtam, hogy ki kene vegre probalnom a keses rendszert - hogy vegre igazan megvaghassam magam.. :crazy:

Nos a kezdo lokest a karacsonyfa alatt talalhato kis doboz adta meg amiben egy Extrasol kes leledzett...  :borosta: A hozzaszolasok vegigbongeszese utan kisse elkeseredtem (foleg a nem tul patinas 0/10 ertekeles utan :) ).

Azt szeretnem kerdezni a tapasztaltaktol, hogy mit javasolnak? Hogyan lehetne relative hasznalhatova tenni?

Koszonom a segitseget!  :sör:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #333 Dátum: 2011. December 28. - 14:13:42 »
Azt szeretnem kerdezni a tapasztaltaktol, hogy mit javasolnak? Hogyan lehetne relative hasznalhatova tenni?
Cseréltesd vissza... Karácsony után sok helyen még számlát sem kérnek!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #334 Dátum: 2011. December 28. - 14:35:50 »
Kedves Urak,

Par honap DE borotvalkozas utan komolyan elgondolkodtam, hogy ki kene vegre probalnom a keses rendszert - hogy vegre igazan megvaghassam magam.. :crazy:

Nos a kezdo lokest a karacsonyfa alatt talalhato kis doboz adta meg amiben egy Extrasol kes leledzett...  :borosta: A hozzaszolasok vegigbongeszese utan kisse elkeseredtem (foleg a nem tul patinas 0/10 ertekeles utan :) ).

Koszonom a segitseget!  :sör:

Én is azt ajánlanám hogy vagy cseréltesd be valamire, vagy ha nem akarod, akkor küldd el nekem. Ha egy ~400Ft postát megér neked, akkor megpróbálom megélezni, előfordulhat hogy annak a szériának épp jól sikeredett a hőkezelése amiben a tiéd is volt. Ha használhatatlan, akkor továbbra is megpróbálhatod lerendezni az EM-el a dolgot, hátha becserélik.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető bimbi

• Törzstag
    • kések
« Válasz #335 Dátum: 2011. December 28. - 15:10:20 »
ezen az extrasolon már 1-2szer gondolkodtam....  :evil:
 Nem lehetne ezt megbeszélni a Annáékkal  ::) (késportálon fent vannak mint kereskedők), hogy vagy vegyék le a kínálatból, vagy ha itteni reklamáció van a késsel kapcsolatban (hozzáértő társaság vagyunk, vagy mi) akkor cseréljék simán...

csak úgy gondoltam  :sör:
"...tegnapelőtt, amikor még holnapután volt..."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #336 Dátum: 2011. December 28. - 15:42:46 »
ezen az extrasolon már 1-2szer gondolkodtam....  :evil:
 Nem lehetne ezt megbeszélni a Annáékkal  ::) (késportálon fent vannak mint kereskedők), hogy vagy vegyék le a kínálatból, vagy ha itteni reklamáció van a késsel kapcsolatban (hozzáértő társaság vagyunk, vagy mi) akkor cseréljék simán...

csak úgy gondoltam  :sör:

A palettáról nem hinném hogy levennék, szerintem viszonylag sokat adnak el belőlük. A csere az akár meg is valósulhatna, de kicsit szkeptikus vagyok. El tudom képzelni hogy ezek közül annyi a selejt, hogy hamar ráunnának és nem csinálnák tovább a csereberét. Ráadásul ha viszonylag kezdő aki élezi, akkor előfordulhat jó eséllyel hogy nem azért nincs jó éle mert rossz a borotva, csak úgy könnyű ráfogni a késre ha tudod több embertől is hogy sok a selejt belőlük :)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #337 Dátum: 2011. December 28. - 16:57:00 »
Annyiba kerül, mint egy festékkaparó az OBI-ban...  ;)
...vagy ki van írva az EM-ban, hogy borotválkozásra való borotvakés?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #338 Dátum: 2011. December 29. - 11:40:17 »

...vagy ki van írva az EM-ban, hogy borotválkozásra való borotvakés?

:fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #339 Dátum: 2012. Január 02. - 17:50:38 »
Az SRP-t olvasva találtam erre. Figyelem, ezért az árért cserébe korunk playboy-a, hedonista életszemléletet jól tükröző borotvakést kap cserébe. A leírás szerint 128 rétegből lett kovácsolva a damaszkuszi penge, az eljárás pedig ugyanaz, akárcsak annak idején a keresztes lovagok kardjainak kovácsolása. A doboz, ami jár hozzá ezért a pénzért, Tanzániai anigré fából készült (számomra nem jelent semmit  :fenek: ). Azt nem tudtam értelmezni, hogy a nyél anyagára gondolt a platina alatt?!  :nemtom:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #340 Dátum: 2012. Január 02. - 18:06:28 »
Hát őszintén szólva elég randa

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #341 Dátum: 2012. Január 02. - 18:28:06 »
Huszadáron Tim Zowada szebbet és jobbat kovácsol, de a burzsuj marhák hadd vegyék a vitrinbe :)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #342 Dátum: 2012. Január 04. - 09:20:24 »
Hát őszintén szólva elég randa
+1

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #343 Dátum: 2012. Január 04. - 10:20:08 »
-1 Nem randa az, csak ízléstelen az egész ( a damaszkhoz nem áll jól a kínai skf szegecs), de legalább zsebben elfér egy autó áráért.
Egyébként meg nem is ez a világ legdrágább kése, nekem van egy 30.001.- dodóért eladó... ;D (evvel az erővel)

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
« Válasz #344 Dátum: 2012. Január 04. - 22:29:56 »
Azon gondolkodom, van-e olyan késem amit odaadnék ezért cserébe, (természetesen, ha az árát figyelmen kívül hagyom  :crazy:) de azt kell mondjam, hogy nincs.  :fetreng:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici