http://www.ebay.com/itm/BRAND-SHAVING-STRAIGHT-CUT-THROAT-RAZOR-GOLD-DOLLAR-66-/320610456899?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa5df5543Ezt találtam ami gold dollar.Megfelelő lehet? Élezés alatt mit kell érteni? kis köszörülést is végezni kell rajta, vagy elég a bőrszíjon megélezni?Markolatot célszerű az ilyeneknél kicserélni?
Na, ezt nem tudom. Elvileg Netuddki élezett késeket, de azt nem tudom, a fórumkéssel mi lett (tudod, sokáig senki sem érdeklődött a cucc iránt).Én sem éreztem annyira tutinak, de késsel nincs semmi tapasztalatom. Én egyébként FBP-től hoztam el anno, aki frissiben csinálta, szóval jónak kellett (volna?) lennie.
nekem van egy 208-as is, az minden szempontból egész korrekt minőségű.
Nem egy Dovo egyik sem, de legalább olcsó. Az olcsó verziók azok félelmetesen néznek ki, de nekem van egy 208-as is, az minden szempontból egész korrekt minőségű. Most jött meg 3db 66-os, hát, végülis nem kell szépnek lennie hogy jól borotváljon
Idézetet írta: jenessanyi - 2012. November 23. - 19:05:14Nem egy Dovo egyik sem, de legalább olcsó. Az olcsó verziók azok félelmetesen néznek ki, de nekem van egy 208-as is, az minden szempontból egész korrekt minőségű. Most jött meg 3db 66-os, hát, végülis nem kell szépnek lennie hogy jól borotváljon Remélem a 3 db valamelyikéhez van kis közöm.
Nekem is van egy 208-as, arra példának okáért, elsőre igen remek élt tudtam tenni...