Karak!Gratulálok, irigylésre méltó gyűjtemény! Bal oldalt alulról az hatodik (barna nyelű) az milyen beretva?
Ezért nem kérek "saját" topikot. A pár pamacsommal, 20-on valahány AS-el, 10-en valahány szappannal, 4 késsel és három borotvával a kanyarban sem vagyok.... Gyönyörű gyűjtemény!
Jani! Hatúl kullogunk!Karak! Meghajlok elötted! Grat!
Idézetet írta: GianniV - 2014. Augusztus 23. - 17:48:09Ezért nem kérek "saját" topikot. A pár pamacsommal, 20-on valahány AS-el, 10-en valahány szappannal, 4 késsel és három borotvával a kanyarban sem vagyok.... Gyönyörű gyűjtemény! 20onvalahány AS. te se panaszkodhatsz, nekem hatféle van, mégis nézett rám a zasszony furán.
Idézetet írta: bbuffy - 2014. Augusztus 23. - 18:22:33Idézetet írta: GianniV - 2014. Augusztus 23. - 17:48:09Ezért nem kérek "saját" topikot. A pár pamacsommal, 20-on valahány AS-el, 10-en valahány szappannal, 4 késsel és három borotvával a kanyarban sem vagyok.... Gyönyörű gyűjtemény! 20onvalahány AS. te se panaszkodhatsz, nekem hatféle van, mégis nézett rám a zasszony furán. Nyugi-nyugi... Asszony lakásában csak egyet tartok én is. Múltkor felkeveredett az én lakásomba, és sírva-röhögve fotózta a fürdőszoba szekrényemet és küldte Viberen a barátnőjének. Azt hiszem, többet nem engedem be a lakásba.
Nyugi-nyugi... Asszony lakásában csak egyet tartok én is. Múltkor felkeveredett az én lakásomba, és sírva-röhögve fotózta a fürdőszoba szekrényemet és küldte Viberen a barátnőjének. Azt hiszem, többet nem engedem be a lakásba.
Dobj már egy képet, asszonynak megmutatom, hogy itt ez számít normálisnak, hátha engedékenyebb lesz velem Idézetet írta: GianniV - 2014. Augusztus 23. - 18:24:56Nyugi-nyugi... Asszony lakásában csak egyet tartok én is. Múltkor felkeveredett az én lakásomba, és sírva-röhögve fotózta a fürdőszoba szekrényemet és küldte Viberen a barátnőjének. Azt hiszem, többet nem engedem be a lakásba.
Remélem nem a Ralonból van otthon 20+