Szerző Téma: Régi borotvák  (Megtekintve 346829 alkalommal)

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
Re:Régi borotvák
« Válasz #525 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 06:37:33 »
Segitsen valaki egy kezdeni akaró késest, nekem nincs még egy sem, és ez nagyon tetszik   :borotva: legyenszíves foglalja le nekem, ha nem látom majd..  :hat: :2thumbup:

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #526 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 08:18:03 »
Segitsen valaki egy kezdeni akaró késest, nekem nincs még egy sem, és ez nagyon tetszik   :borotva: legyenszíves foglalja le nekem, ha nem látom majd..  :hat: :2thumbup:
Zöldfülűként nem akarok nagyon belebeszélni, de nem nagy ez kezdőkésnek?
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #527 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 08:32:53 »
Az arcom is nagy, jöhet :D
Zöldfülűként nem akarok nagyon belebeszélni, de nem nagy ez kezdőkésnek?

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #528 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 08:35:01 »
:D

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #529 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 11:43:52 »
Lehet licitálni! Ki mozdul rá 40 ezerért?  :fetreng:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #530 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 14:45:16 »
...
A bayen - vagy itt :)  - biztosan akad valaki, aki meg jobb aron az ilyenre ramozdul.

Örülök, hogy egy erre tévedt, 1 hozzászólásos - be se mutatkozott - új tagunknak ilyen kemény pártfogója van.  ;)
Ennek biztos mindenki örül a kis közösségünkben...

Mellesleg Flasi a saját késeit maga személyesen árazza be. Köszönöm az elfogulatlan nagyrabecsülésedet ez ügyben.  ;D
Hogy ez a megjegyzés hogy függ össze itt bármivel?  :jajne:

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #531 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 23:41:44 »
Különben is kedély!

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #532 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 08:09:28 »
Lehet vicceskedni rajta.
De a 4/8 es 5/8-os szep allapotu Henckels kesek mennek 5-10e Ft-ert.
Ez meg 7/8-os NOS. Mindenhol dragabb, mint a hasonlo meretu Friodur.
Ez olyan nagyon vicces?

Amikor a Flaschner keseket arazod id, kivanom maradjon ez a humoros kedejed. :2thumbup:

Csak a tisztán látás véget ez csak egy fél iker...... :idea:
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #533 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 14:53:38 »
Nem értem miért olyan egyértelmű hogy ez egy NOS kés. A NOS kések általában _gyári_ állapotúak nagyrészt, ennek csak a logó részén olyan rozsda van hogy köze nincs a NOS-hoz. Attól függetlenül szép kés, az alapján amit ezeken a képeken látni lehet.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #534 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 15:59:19 »
NOS ügyben egyetértek Sanyi! ...a NOS kések nem rozsdásak, hanem szakszerűen lekezelt állapotban tároltak.

Mindenesetre nem szeretném, ha az AV topik helyét átvenné egy fű alatti "zugárusítás". Az ilyen ami megkerülése a fórumunk kialakított rendszerének nem a biztonságos kereskedelmet szolgálja.  :hat:

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #535 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 17:35:30 »
 :+1:
NOS ügyben egyetértek Sanyi! ...a NOS kések nem rozsdásak, hanem szakszerűen lekezelt állapotban tároltak.

Mindenesetre nem szeretném, ha az AV topik helyét átvenné egy fű alatti "zugárusítás". Az ilyen ami megkerülése a fórumunk kialakított rendszerének nem a biztonságos kereskedelmet szolgálja.  :hat:

Nem elérhető Yeva

• Új tag
  • *
« Válasz #536 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 20:18:58 »
A kés valószínűleg több tíz évet állt úgy ahogy a gyárból kijött. A honvédségi raktárak ritkán légkondícionáltak, sőt általában fűtés sincs bennük. Ez kb ötször volt kibontva az elmúlt húsz évben. És mind az ötször én nyitottam ki. Ugyanakkor nem valószínű, hogy a következő években felbukkan még egy ilyen. Mindenkinek köszönöm az építő jellegű hozzászólást. Megnyugtatásképpen nagyon remélem, hogy jó helyre került és felújított állapotban felbukkan még az oldalon. Nagy tisztelettel:

-Y-

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #537 Dátum: 2013. Szeptember 01. - 20:28:29 »
Yeva,
mindenki nagyon nyugodt, de ennek ellenére nem ez a módja a borotvafórumon egy kés eladásának! Ez a topik nem az AV részleg.
Ha csak ezért regisztráltál, akkor sem.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #538 Dátum: 2013. Szeptember 02. - 17:30:28 »
Akkor lennék ON is...

Egy barátomtól kaptam egy kést. Öregapjáé volt. Megtalálta, nekem adta.
Pocséknál is rosszabb állapotban van. A hosszából az öreg valamikor leköszörült szerintem. Szóval értéktelen. Mindenki másnak. Nekem a barátságot szimbolizálja, tehát felbecsülhetetlen.
Kérdésem lenne az Urakhoz, hogy a szétszedéshez a szegecset le kell fúrni? Szeretném átcsiszolgatni a kést. Ha sikerül, visszaadnám a barátomnak. Illetve, hogy szegecset hol lehet kapni?

Köszönöm!

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #539 Dátum: 2013. Szeptember 02. - 17:38:57 »

A Boker&CO-ról lenne szó.
Segítséget előre is köszönöm!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici