Köszönöm mindenki észrevételezését!
Helytelenül feldobott írásomra kaptam hideget-meleget,de megérdemlem!
Ezek után már nem várok választ.
Nem a legjobb minőségű kép alapján akár névazonosság is lehetne.Formáját tekintve Sheffieldi,de Horatio belinkelte-amit előtte én is láttam-tisztán kivehető a gyártó és hely neve.Tehát ez egy cirka 100 éves nem túl közismert vas is lehet ami korrodálódott és nem szakszerűen lett felújítva,mondhatni barbár módon,ezért az árért lehet NOS?Ilyen háttérrel?Nyelezés másodrendű,így is lehet használni,mint borotva lehet nagyon jó az anyagát tekintve-csatornavasból is lehet aranynyelű kést fabrikálni-attól még nem lesz borotva.
Van egy CwDahlgren-em ami nagyon ferde-nem görbe,nem csavarodott!Mégis remek éle van,dacára hogy egyik oldalon majdnem 1mm-es az élszalag,másikon alig látszik-tehát bizonyos értelemben selejt!Pedig svéd!Bumszli fanyele ellenére-38gramm,de tudja a dolgát.
Normál méretet feltételezve,képről itélve pengehossz-szélesség 70-20 mm,vagy közel a fölött,ha nem rövidített.Bocsi nem jön be a pontos neve a mini késeknek,de nem jelzi az eladó.
Hogy nem shave ready?A Hellberg sem volt az mikor megvettem,de mostmár igen-azon könnyű segíteni.