Eléggé eltérőek a vélemények, mint általában és mondom szerencsére. A zöld Astrát próbáltam eddig Wilk.Class. készülékben és változatosak az élményeim. Az első próbánál akadt szépen pontvérzés a nyaki részen és rendhagyó módon az állcsúcson. Két-Három alkalmat bírt ki zavaró húzás nélkül. Kis szünetet hagyva próbára hívtam egy Derby-t és a kék-fehér Lordot(a teszt leírás ugye nem ide vág), s mindkettővel addig bíbelődtem, míg pontocskák nélkül sikerült megborotválkoznom. Mindezek után, némi kitekintőt követően ma nagyon kellemes élményt adott a zöld Astra. Talán most sikerült legjobban lecsupaszítani az áll alatti problémás részt(legproblémásabb), ami a Derby-vel sem ment tökéletesen. Viszont az tény, hogy végig óvatosságot igényel a penge nálam is. Az utolsó, befejező mozdulatoknál sikerült felkarcolni a bőrt az áll alatt...
Holnap, holnap után további kísérlet következik, veszélyesnek tűnik ez az Astra, de nálam a legprecízebb munkát végzi, s darab idő múltán a legkevésbé itt érzem "megviseltnek" a bőröm, persze, ha türelmesen, óvatosan használom. Kutyafuttában nem merném kipróbálni...
Ilyen is, olyan is, eddig... ???folytatása következik