Én is végighallgattam a riportot.
Bírtam volna még hallgatni, de vége lett.
A kult része érdekel(t) különösen. Arról több szó eshetett volna. A kuriózum oldaláról lett picit megfogva a téma, amiről Ed nem tehet, mert nem ő volt a kérdező. A bolgról is hallgattam volna még. Az alábbi kérdéseket hiányoltam:
Úgy emlékszem volt valamilyen öndefinició a blogban, "csapongó" témák a borotválkozásról, vagy ehhez hasonló. A bejegyzések igen színesek, élvezetesek. Honnan az ihlet?
Nagyon érdekes, hogy a bolgban egyensúlyt lehet felfedezni az igényes irodalmi, mondhatni művészi bejegyzések, a kult típusú, filmes, a történelmi, tényfeltáró, valamint az eszközökről, és kozmetikai kiegészítkőkről szóló bejegyzések között. Hogyan történik egy ilyen bejegyzés elkészítése? (Gondolok itt az ihlet után magára a kutató, nyomozó munkára, majd magára a megírásra szerkesztésre.)
Mik a trendek a borotválkozás terén? Külföldön (kontinensenként) és idehaza.
Mi vonzza a hagyományos borotválkozás felé a férfiakat?
Lehet-e arról beszélni, hogy ez egy underground kutúra, vagy egy szubkultúra?
Miért indította Ed a bolgot? Milyen személyes kötődése van a borotválkozáshoz. Mi óta ez a szerelem?
Család mit szól?
Végezetül: Ed, te mivel, mikkel borotválkozol, hogyan döntöd el, hogy mikor mivel? Mik a kedvenc eszközeid? Hardver és szoftver.
Persze nem én vagyok sem a szerkesztő műsorvezető, sem a riporter.
"Semmi többet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki! "(Idézet Szalacsi Sándor nyilatkozatából, a Fogarais Árpáddal kapcsolatos interjúból)