Dúzzogni fog. Sajnos.
420 000 követő kontra 650, plusz aki itt van a fórumon, de nem Facebookozik – még duzzognia sem kell...
A Manna részéről a legkönnyebb és legkényelmesebb korrekció, részünkre a legnagyobb eredmény az lehetne, ha – ahogy a cikkben említem is – simán átnevezné férfiszappannak, és elhagyná a borotválkozós szövegeket.
Az, remélem, tiszta, hogy én nem a natúr ellen vagyok.
Ha már natúr, akkor a Meskán egy csomó csaj készít és árul szappant, és abban azért teljesen biztos vagyok, hogy ezeknek a többsége egy fikarcnyival sem rosszabb, mint a Mannáéi, viszont a többségük jóval olcsóbb. Példának ott a Nadler, személyesebb a kapcsolat, tényleg kézműves termék, teszteltem is, azóta már kétféle van. Borotválkozni ezekkel se tudunk, ezek se működnek jobban, mint a Manna, de rosszabbul sem, csupa nemes olajok ezek is, és legalább csak 850 Ft, úgy, hogy ugyanakkora (jó, 5 grammal kevesebb), lehet személyesen is átvenni, de a posta is olcsóbb, sőt, 4 termék után Budapesten már ingyen van a bringafutáros kiszállítás, ami még közelebb is áll a natúr/bio szellemiséghez.
http://www.meska.hu/Shop/index/2981/16770Az ember egyébként azt gondolná, hogy a natúr/bio célközönség jóval tudatosabb vásárló is, de nem.