Idézetet írta: PBF - 2013. Július 02. - 20:10:14Idézetet írta: ZOZO - 2013. Július 02. - 07:02:16Szép. Bár nem az én ízlésvilágom, de azért öszhangban van és a kidolgozás is nagyon ígényes A dizájn lassan eléri a pakisztáni szintet Engem különösen az inverz barber's notch szórakoztat Amúgy szép...de mit mondhatnék még? Zozo írásához. Többet nem tudok mondani.Nemsokára lesz klasszikus forma is amit pár japán full hollow késem ihletett, csak kell találnom valakit aki megrajzolja nekem autoCAD-ben, meg kell egy kis keret acélra.
Idézetet írta: ZOZO - 2013. Július 02. - 07:02:16Szép. Bár nem az én ízlésvilágom, de azért öszhangban van és a kidolgozás is nagyon ígényes A dizájn lassan eléri a pakisztáni szintet Engem különösen az inverz barber's notch szórakoztat Amúgy szép...de mit mondhatnék még? Zozo írásához. Többet nem tudok mondani.
Szép. Bár nem az én ízlésvilágom, de azért öszhangban van és a kidolgozás is nagyon ígényes
Sanyi bammeg, raklap Feather-t hoztál -e?
Muszáj, hogy autocad legyen? Más 3D-s tervező szoftver nem játszik?Solidworksben kissé járatos vagyok...Ha érdekel, dobj egy PÜ-t...Idézetet írta: jenessanyi - 2013. Július 02. - 21:52:12Idézetet írta: PBF - 2013. Július 02. - 20:10:14Idézetet írta: ZOZO - 2013. Július 02. - 07:02:16Szép. Bár nem az én ízlésvilágom, de azért öszhangban van és a kidolgozás is nagyon ígényes A dizájn lassan eléri a pakisztáni szintet Engem különösen az inverz barber's notch szórakoztat Amúgy szép...de mit mondhatnék még? Zozo írásához. Többet nem tudok mondani.Nemsokára lesz klasszikus forma is amit pár japán full hollow késem ihletett, csak kell találnom valakit aki megrajzolja nekem autoCAD-ben, meg kell egy kis keret acélra.
Sanyi! Tök jó képek, szép helyekről! Csak azt nem értem, hogy azt a Puma pólós japó gyereket miért Fotósoppoltad oda majd mindegyik képre
Sanyi,a lézeres csávók általában valamilyen semleges formátumot használnak, mert a gép "megeszik" bármit. De ha kifejezetten .dwg-ben kell neki (az autocad kimeneti formátuma), az sem gond, mert a SW tud olyat is...
Ezzel a háttal/farokkal tiszta Alien!