Sajnálatos bejelenteni valóm van, legalábbis borotvás téren mindenképpen.
A múlt héten sikerült megkapnom egy olyan munkát amit már rég szerettem volna, viszont költözéssel fog járni. Az új lakhely egy viszonylag pici település, nagyrészt társasházakkal és eléggé nyugis a környék. Röviden szólva se flex, se szalagcsiszoló, se hangos gépek, semmit nem fogok tudni használni. Egyelőre még egy egyszerű műhelynek sem látom semmiféle esélyét a közeljövőben. Ebből kifolyólag szünetelni fogok borotvakészítés terén határozatlan ideig, egy jó pár hónapig valszeg fórumon is csak ritkásan leszek az egyéb elfoglaltságaim miatt. Eléggé hirtelen jött a dolog, szóval nem sok lehetőségem volt rá felkészülni, pár tök jó projekt nem fog megvalósulni azokból amiket meg akartam csinálni
Próbálkozni fogok hogy valahogy meg tudjam oldani ezt az egészet, viszont szerintem minimum fél évig amblokk semmi nem lesz, de inkább 1 év. Mindenképpen le akartam írni, hogy ne útközben vegyétek észre hogy még az átlagnál is régebben nem írtam ide
Sajnos borotváról már képet nem tudok betenni, cserébe itt van egy látkép az új lakhelyről: