Jó kis nap volt ez a mai! Majdnem egész délután kint voltam a szabadban, és eszembe jutott, hogy le kéne borotválni a fejem, szóltam apunak is. Először leborotváltam apu fejét egy 3 pengés eldobhatós Gillette-el, azután kezdtem a sajátomat. Eszközök: két kerti műanyag szék, egy kis vödör, Amigo borotvakrém, a hjm borzpamacsom, és végül de nem utolsó sorban a Gillette Tech+Captain. A biztonság kedvéért kivittem egy 2 pengés eldobhatós Gillette-et is. A fürdőben azért még előkészítettem a fejem kicsit: megmostam glicerin tartalmú szappannal, preshave+meleg vizes törölköző. Azután folytattam odakint. Egyszer már borotváltam még tavaly nyáron a fejem, szóval maga az érzés nem volt szokatlan, bár akkor még Fusion-nel. DE-vel kicsit másabb volt, figyelni az szögre, vigyázni, stb..., de azért nem volt nehéz. Sikerült egyetlen egy vágás nélkül megúsznom! A végén lelöttyintettem egy kis Floid-al. Egyenlőre jobb érzés, mint tavaly, most nem ég a bőröm.
Remélem nem fog kipattogni. Este azért bekenem egy kis Neogranormon-nal.
Egyszer szerintem minden férfinak érdemes kipróbálni, milyen is érzés kopasznak lenni. Kicsit fura érzés a csupasz fejbőrt tapogatni